AdBlue®-pakkausvaihtoehdot

Sinulle parhaiten sopiva AdBlue-vaihtoehto määräytyy kulutuksesi mukaan – eli minkä pakkaustyypin valitset alkuvaiheessa ja milloin siirryt varastosäiliöiden käyttöön. Air1-myyntitiimimme osaa vastata näihin kysymyksiin parhaiten.

  

Yara Air1-yhteistyökumppaneineen toimittaa tilauksesi yleensä kolmessa työpäivässä tilauksen vahvistamisesta. Valikoimamme sisältää seuraavat pakkausvaihtoehdot:

 • AdBlue-pakkaukset: 10 litran AdBlue-kanisterit, 20 litran AdBlue-kanisterit, 200 litran AdBlue-tynnyrit ja 1 000 litran AdBlue-IBC-kontit
 • AdBlue suurina irtoerinä, suoratoimituksena toimipaikkaasi pienenä varastosäiliönä tai omaan säiliöön säiliöautolla

 

10L Can

10 tai 20 litran kanisterit

Jos SCR-ajoneuvon käyttösi on satunnaista tai ajat paikoissa, missä hyvälaatuista AdBlueta on huonosti tarjolla, 10 tai 20 litran AdBlue-kanisteri on oikea valinta. 10 litran kanisterin ominaisuudet:

 • Helppo kuljettaa, varastoida ja asettaa hyllylle myyntiin, koska kaatonokka integroitu kanisterin taakse.
 • Kaatonokan suojana suojakalvo, varmistaen kaatonokan puhtauden varastoitaessa.
 • Kaatonokka helpottaa nesteen lisäämistä puhtaasti ja turvallisesti.
 • Säiliön täyttö onnistuu helposti ja näet täytetyn määrän kanisterin kyljessä olevasta mitta-asteikosta.
 • 10 litralla voit ajaa noin 600 km. Näitä kanistereita voi säilyttää ajoneuvoissa hätätilanteita varten, jotta pääset tarvittaessa varikolle tai seuraavalle huoltoasemalle.

10 litran kanisterin asemasta saatat kokea isomman kanisterikoon käytännöllisemmäksi. 20 litran kanisterin ominaisuudet:

 • Valmistettu läpinäkyvästä AdBlue-yhteensopivasta materiaalista.
 • Kaatonokka kanisterissa mukana.
 • Mitta-asteikkko kanisterin kyljessä.
 • Varareservi pidemmällekin lenkille aina noin 1200 kilometriin saakka.

Voit ostaa Air1 AdBlue-kanistereita huoltoasemilta, Air1-jälleenmyyjiltä tai ajoneuvosi jälleenmyyjältä.

 

Tynnyri

Tynnyri

Jos kalustoosi kuuluu vain muutamia SCR-koneita, jotka tankkaat pääsääntöisesti tien päällä, kannattaa valita 200 litran tynnyrit. Oikein varastoituna AdBlue säilyy varikollasi yhden vuoden.

Ota yhteyttä Air1-jälleenmyyjään ja pyydä tarjous!

  

IBC-kontti

IBC-kontti – 1000 l

Jos autojesi reiteille ei osu AdBlueta tarjoavia D-asemia, AdBlue on kätevin tankata kotona tai varikolla. Tällöin on paras valita ratkaisuksi IBC-kontti (Intermediate Bulk Container). Tämä 1 000 litran IBC-kontti on edullinen ja helppokäyttöinen myyntipakkaus. Lisäksi Air1 AdBlue-kontit ovat ympäristöystävällisiä (pantillisia, 175 euroa +alv) kiertokontteja, kontin paluurahti sisältyy uuden kontin tilaukseen.

Välitämme konttiin myös käytännöllisiä pumppuja. Suosittelemme laadukasta 230V Kabi sähköpumppua (tuotto n. 30 l/minuutti). Toimitamme pumpun rahtivapaasti IBC-konttitilauksen mukana. Ota meihin tai Yara-jälleenmyyjiin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kontit toimitetaan Suomessa Yara/ Movere Valkeakosken toimipisteeltä. Konttien palautusosoite on:

Movere Oy
Tehtaankatu 7
OVI 4A15
37600 Valkeakoski

 

Yara Optispray premium tuotteet

Tarjolla on myös laadukas AdBlue Air1 Optispray 10L kanistereissa ja 1000L kontissa. Optisprayn ominaisuudet auttavat matalalla polttolämpötila-alueella toimivien moottoreiden typenoksidipäästöjen puhdistuksessa. Erityisesti monet linja-autovalmistajat ja kaivinkonemerkit suosittelevat Air1 Optisprayn käyttöä. Ajoneuvon käytettävyys kasvaa, kun suunnittelemattomat ja aikaa vievät huollot SCR-järjestelmälle vähenevät.

Air1 Optispray tilaukset kätevästi suoraan Yaran asiakaspalvelusta. 

Irtotuotetoimitukset säiliöautolla

Jos käytössä on useita SCR-ajoneuvoja, mitkä palaavat aina yöksi kotivarikolle, kiinteä AdBlue-varastosäiliö on turvallinen, parhaan laadun takaava ratkaisu kalustollesi. Yara tarjoaa helpon ja edullisen ratkaisun suurten AdBlue-erien toimitukseen:

 • Säiliöitä saa 2 500 litrasta alkaen.
 • Saatavilla etämittauslaite varastonhallintaan.
 • Täyttöpistoolit kahdella puolella, joten kaksi ajoneuvoa voi tankata samanaikaisesti.

Asennutamme varastosäiliöt varikollesi ja voimme liittää ne etävarastovalvontaamme. On myös mahdollista liittää AdBlue-säiliö osaksi polttonestevarastoa riippuen varikosta ja olemassa olevasta laitteistoratkaisusta.

Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Air1® AdBlue®
Sami Ruisma
Sami Ruisma
Tuotepäällikkö, Air1®, AdBlue®, Jälleenmyyjät
Juha Sarlund
Juha Sarlund
Liiketoimintapäällikkö, Environmental Solutions

AdBlue® is a registered trademark of the Verband der Automobilindustrie e.V. (VDA).