Yara N-Tester BT

Yara N-Tester BT on Atfarm-sovelluksen lisäpalvelu, jolla selvität kasvuston tarvitseman lisätyppilannoituksen määrän.

Yara N-Tester BT on käsikäyttöinen lehden typpimäärän tarkasti mittaava laite, jonka voi yhdistää Bluetoothin avulla matkapuhelimeen. Työkalu antaa lajikekohtaiset lisätyppilannoitussuositukset heti pellolla nopeasti ja helposti.

Yara N-Tester BT toimii vehnällä, ohralla, kauralla, rukiilla ja ruisvehnällä.

N-Tester BT osana Atfarm-palvelua

Atfarm mittaa satelliittiteknologian avulla kasvustoa ja optimoi typpilannoituksen lohkon tarpeen mukaiseksi. N-Tester BT on Atfarm-sovelluksen lisäosa, jolla saa tarkan tiedon lohkon lisätyppilannoituksen tarpeesta.

Pellolla otettu Yara N-tester BT:n mittaustulos siirtyy automaattisesti Atfarmiin ja on löydettävissä kyseisen pellon kohdalta, kun seuraavan kerran avaa Atfarmin. Tämä auttaa oikean typpitason päättämisessä ja samalla helpottaa työnkulkua tiloilla.

N-Tester BT käyttöopas

N-Testerin ja Atfarmin yhteiskäyttö

YaraIrix N-Tester

Näin tilaat Yara N-Tester BT:n

Tilataksesi N-Tester BT:n, sinun tulee luoda tili Atfarmissa osoitteessa www.at.farm/fi. Kun olet kirjautunut sisään, voit siirtyä eteenpäin tilauksessa napsauttamalla vasemmassa alakulmassa kohtaa «päivitys». Tämän jälkeen valitset paketin, jonka haluat ostaa, ja lisäät omat maksutietosi (luottokortin tiedot).

Tällä hetkellä N-Tester BT:tä ei voi tilata, laitteita ei ole saatavilla juuri nyt.