Atfarm – tee täsmälannoitus tilallasi helpoksi

Atfarm mittaa satelliittiteknologian avulla kasvustoa ja optimoi typpilannoituksen lohkon tarpeen mukaiseksi.

Rekisteröidy tästä Oletko jo käyttäjä? Kirjaudu tästäTutustu Atfarm-palvelun sivuihin

Atfarmilla seuraat satelliittikuvien avulla kasvuston kehittymistä ja luot helposti ja nopeasti erilaisia levityskarttoja lannoituksen tarkentamiseen. Uutuusohjelma hyödyntää lannoituskarttojen luonnissa samaa algoritmia kuin Yara N-Sensor

Atfarm toimii niin tietokoneella, tabletilla kuin mobiilistikin.
Atfarm toimii niin tietokoneella, tabletilla kuin mobiilistikin.

 

Ohjelman etuna on sen joustavuus: voit hallita lannoitusstrategiaasi säätämällä sitä kulloisenkin tarpeen mukaan. Esimerkiksi levityskarttaan on mahdollista tehdä muutoksia ennen sen viemistä lannoitteenlevittimeen.

Atfarm-levityskartat toimivat useimmissa lannoitteenlevittimissä. Voit myös käyttää Atfarm-mobiilisovelluksella älypuhelintasi päätelaitteena lannoitemäärän reaaliaikaisessa säädössä lannoituksen aikana.

Lannoitustarve lohkon sisällä vaihtelee

Satelliittikuvien ansiosta saat yleiskuvan peltolohkosi kasvustosta, havaitset muutokset kasvuston biomassassa ja ehdit reagoimaan mahdollisiin ongelmiin ajoissa.

Atfarmin biomassakartta kertoo kasvuston vaihtelusta ja satopotentiaalista, lisälannoituskartta osoittaa alueet, joiden lisälannoituksesta on hyötyä ja levityskartta ohjaa lannoitteenlevitintä tekemään lannoituksen oikeaan aikaan.

Atfarmin biomassakartta kertoo kasvuston vaihtelusta ja satopotentiaalista, lisälannoituskartta osoittaa alueet, joiden lisälannoituksesta on hyötyä ja levityskartta ohjaa lannoitteenlevitintä tekemään lannoituksen oikeaan aikaan.

Atfarm mahdollistaa myös peltolohkojen välisen vertailun, jolloin voit kohdistaa aikasi ja tuotantopanoksesi sinne, mistä siitä saa parhaan hyödyn.

Atfarmia pääsee kokeilemaan ilmaiseksi

Atfarmin hinta on 195 euroa vuodessa. Summalla saat rajoittamattomat käyttöoikeudet palveluun, sisältäen myös Atfarm-mobiilisovelluksen.

Tarjoamme nyt kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden tutustua Atfarmiin ilmaiseksi. Ilmaiseen käyttöoikeuteen kuuluu yhden peltolohkon tarkastelu, mukaan lukien satelliittikuvat ja levityskartan teko lohkolta. Rekisteröidy palveluun ja aloita kokeilu heti!

Atfarm-ohjelmaan on tulossa seuraavan päivityksen yhteydessä toiminto, jolla tilauksen voi peruuttaa halutessaan itse.

Jos olet saanut vuoden veloituksettomaan käyttöön oikeuttavan lisenssikoodin (kampanja-aikana 24.6.-31.8.2020 yli 40 tonnia peltolannoitteita tilanneet), voitte vapaasti käyttää Atfarmia vuoden kokeilujakson ajan ja sen jälkeen päättää, haluatteko jatkaa Atfarmin käyttöä. Vuoden kokeilujakson aikana ei tarvitse vielä lisätä maksukorttitietoja, eikä automaattinen laskutus ala.  Maksukortin tiedot lisätään vasta vuoden kokeilujakson päätyttyä.

Katso videoilta vinkit Atfarmin käyttöön!

Olli Marttilan kokemuksia Atfarm-täsmäviljelytyökalusta

Kokemuksia Atfarmista

Atfarm on Yaran täsmälannoitukseen kehittämä satelliittipalvelu. Haastattelimme Olli Marttilaa ja kysyimme hänen kokemuksiaan Atfarmista.

Lue Olli Marttilan kokemuksista

Vuoden 2021 Atfarm-koulutukset

Atfarm-koulutukset

Vuoden 2021 Atfarm-koulutusten ajankohdat tarkentuvat vuoden alkupuolella. Pysy kuulolla! 

Atfarm-koulutukset: yara.fi/atfarmkoulutus/