Lannoitusratkaisu kasvillesi

YaraMila-lannoitteet

Tehokkaiden pääravinteiden lisäksi YaraMila-lannoitteet sisältävät rikkiä, booria ja seleeniä, koska niiden puute on yleinen suomalaisilla pelloilla. Tutustu YaraMila-lannoitevalikoimaamme!

YaraMila-lannoitteet

YaraMila-lannoitteet

YaraMila-lannoitteet

YaraMila®-lannoitteiden ravinnekoostumus vastaa tasapainoisesti eri kasvien ravinnetarpeita. Typen, fosforin ja kaliumin lisäksi niissä on rikkiä ja magnesiumia sekä hivenravinteita kuten booria, sinkkiä ja seleeniä.

Lannoitevuoden uutuuksia ovat YaraMila Y 5 ja YaraMila Y 6 -lannoitteet.

Lannoitevalikoima

Yaralla on kattava lannoitevalikoima maatalouteen, metsätalouteen ja kasvihuoneviljelyyn

Lannoitevalikoima

Yaran monipuolinen lannoitevalikoima sopii niin peltoon, metsään kuin kasvihuoneviljelyynkin. 

 

Katso tästä kaikkien lannoitteiden ravinnesisällöt 

Työkalut

N-Sensor

Työkalut

Yaran lannoiteratkaisuilla saavutetaan korkea ja laadukas sato ympäristöystävällisellä tavalla, sillä ravinteet käytetään tehokkaasti, eikä ravinteita kerry maahan tai huuhtoudu vesistöön.  Yara N-Sensor ja N-Tester tarkentavat typpilannoituksen kasvukaudella. Yara Megalab-kasvianalyysillä selvitetään piilevät ravinnepuutokset.

Työkalut

Lannoiteturvallisuus

Lannoiteturvallisuus

Lannoiteturvallisuus

Yaran lannoitteita on turvallista kuljettaa, varastoida ja käyttää. Puhtaustakuu takaa, että Yara Suomessa valmistetuilla lannoitteilla on lainsäädännön raja-arvoja tiukemmat raskasmetallivaatimukset.

Lannoiteturvallisuus

Luonnonmukainen viljely

Luonnonmukainen viljely

Luonnonmukainen viljely

Luomuviljelyssä voidaan käyttää täydennyslannoitusta, jos riittävää ravinnemäärää ei saavuteta viljelykierrolla tai omasta tai muusta luomuyksiköstä peräisin olevalla eloperäisellä aineksella. 

Yaran luomulannoitevalikoima

YaraMila
YaraMila

YaraMila - Ylivertainen moniravinnelannoite

Tasapainoinen typenlähde - Typpi on nitraatti- ja ammoniummuodossa, jolloin kasvi saa tarvitsemaansa nopeaa ja hidasta typpeä.
• Fosfori parhaassa muodossa - Fosforista 60 % on vesiliukoista ja 40 % sitraattiliukoista. Sekä kasvi että maa tarvitsevat fosforilannoitusta.
• Seleeni eläinten ja ihmisten parhaaksi -  Seleeni ei varastoidu maahan ja siksi on tärkeää, että jokainen sato lannoitetaan seleenipitoisella Yara-lannoitteella. Yaran lannoitteista seleenin saa turvallisesti.
• Laaja valikoima - Laaja lannoitevalikoima takaa, että jokaisen kasvin ravinnetarpeista on helppo huolehtia tasapainoisella tavalla.

Yaran lannoitelaatuun voi luottaa

  • Laatutakuu - Lannoitteet vastaavat tuoteselostetta, kestävät vähintään yhden vuoden varastoinnin ja ovat hyvin levitettäviä.
  • Puhtaustakuu - Yara Suomessa valmistetuilla lannoitteilla on pienet raskasmetallipitoisuudet. Esimerkiksi kadmiumpitoisuus on eninteään 0,5 mg/kg, kun lainsäädännön raja-arvo on 1,5 mg/kg.
  • Matala hiilijalanjälki - Yaran kehittämän katalyyttiteknologian ansiosta lannoitteiden valmistuksen hiilijalanjälkeä on vähennetty merkittävästi.
  • Suosi suomalaista - YaraMila-lannoitteet valmistetaan Uudenkaupungin ja Siilinjärven lannoitetehtailla, ja niille myönnetään Avainlippu-tunnus.