YaraMila-lannoitteet

YaraMila-lannoitteet

YaraMila®-lannoitteiden ravinnekoostumus vastaa tasapainoisesti eri kasvien ravinnetarpeita. Typen, fosforin ja kaliumin lisäksi niissä on rikkiä ja magnesiumia sekä hivenravinteita kuten booria, sinkkiä ja seleeniä.

Tilaa lisälannoitusviesti

Tilaa lisälannoitusviesti ensi kasvukaudelle!

Mittaamme viljan typenottoa ympäri Suomea jälleen kasvukaudella 2024! Mittaustulokset kertovat kevätlannoituksen riittävyydestä, maasta vapautuvan typen määrästä ja lisälannoituksen tarpeesta. Lisälannoitusviestillä saat ajankohtaiset tulokset viikoittain ja voit seurata kanssamme typenottoa kasvukauden edetessä. Lisälannoitusviesti on Yaran asiakasetu.

Tilaa lisälannoitusviesti

Atfarm – lohkokohtaista tietoa ja tarkkuutta

Atfarm – lohkokohtaista tietoa ja tarkkuutta

Atfarmilla voit seurata kasvustojen kehitystä satelliittikuvista ja parantaa typenkäytön tarkkuutta täsmälannoituksella. Atfarmissa on käytössäsi myös lohkokohtainen säätieto. Atfarm on maksuton Yaran asiakkaille.

Kokeile itse!

Lannoitevalikoima

Yaralla on kattava lannoitevalikoima maatalouteen, metsätalouteen ja kasvihuoneviljelyyn

Yaran monipuolinen lannoitevalikoima sopii niin peltoon, metsään kuin kasvihuoneviljelyynkin. 

 

Katso tästä kaikkien lannoitteiden ravinnesisällöt (pdf)

Työkalut

N-Sensor

Yaran lannoiteratkaisuilla saavutetaan korkea ja laadukas sato ympäristöystävällisellä tavalla, sillä ravinteet käytetään tehokkaasti, eikä ravinteita kerry maahan tai huuhtoudu vesistöön.  Yara N-Sensor ja N-Tester tarkentavat typpilannoituksen kasvukaudella. Yara Megalab-kasvianalyysillä selvitetään piilevät ravinnepuutokset.

Työkalut

Lannoiteturvallisuus

Lannoiteturvallisuus

Yaran lannoitteita on turvallista kuljettaa, varastoida ja käyttää. Puhtaustakuu takaa, että Yara Suomessa valmistetuilla lannoitteilla on lainsäädännön raja-arvoja tiukemmat raskasmetallivaatimukset.

Lannoiteturvallisuus