YaraVita-lannoitteet

YaraVita-lehtilannoitteet

YaraVita® -lehtilannoitteet ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia täydennyslannoitteita. Ne sopivat hyvin tankkiseoksiin sekoitettuna keskenään ja/tai kasvinsuojeluaineiden kanssa.

YaraVita-tuoteperheeseen kuuluu lannoitteita yksittäisten ravinnepuutosten korjaamiseen ja ravinneseoksia, jotka ovat räätälöity tehostamaan sadonmuodostusta eri kasveilla. Osa lehtilannoiteista soveltuu myös luonnonmuokaiseen viljelyyn. Oikea ravinteiden käyttö, oikeaan aikaan, oikealla määrällä varmistaa laadukkaan sadon.

Tuoteperhe on nyt laajentunut uudella biostimulanttituotteella! Lue lisää täältä.

Tutustu YaraVita kasvikohtaiseen käyttötaulukkoon

YaraVita-ruiskutusta

YaraVita-biostimulantilla tehoa kasvin stressinsietoon

YaraVita-biostimulantti sisältää bioaktiivisia aineita sekä niiden vaikutusta tukemaan pieniä määriä ravinteita. Uusi teknologia tähtää viljelykasvien stressinsietokyvyn paranemiseen sekä kasvien ravinteiden oton tehostumiseen. 

Lue lisää Yaran uudesta biostimulantista

Yaralla on kattava lannoitevalikoima maatalouteen, metsätalouteen ja kasvihuoneviljelyyn

Lannoitevalikoima

Yaran monipuolinen lannoitevalikoima sopii niin peltoon, metsään kuin kasvihuoneviljelyynkin. 

 

Katso tästä kaikkien lannoitteiden ravinnesisällöt (pdf)

N-Sensor

Työkalut

Yaran lannoiteratkaisuilla saavutetaan korkea ja laadukas sato ympäristöystävällisellä tavalla, sillä ravinteet käytetään tehokkaasti, eikä ravinteita kerry maahan tai huuhtoudu vesistöön.  Yara N-Sensor ja N-Tester tarkentavat typpilannoituksen kasvukaudella. Yara Megalab-kasvianalyysillä selvitetään piilevät ravinnepuutokset.

Työkalut

Lannoiteturvallisuus

Lannoiteturvallisuus

Yaran lannoitteita on turvallista kuljettaa, varastoida ja käyttää. Puhtaustakuu takaa, että Yara Suomessa valmistetuilla lannoitteilla on lainsäädännön raja-arvoja tiukemmat raskasmetallivaatimukset.

Lannoiteturvallisuus

Luonnonmukainen viljely

Luonnonmukainen viljely

Luomuviljelyssä voidaan käyttää täydennyslannoitusta, jos riittävää ravinnemäärää ei saavuteta viljelykierrolla tai omasta tai muusta luomuyksiköstä peräisin olevalla eloperäisellä aineksella. 

Yaran luomulannoitevalikoima