Lannoitusratkaisu kasvillesi

YaraVita-lehtilannoitteet

YaraVita-lehtilannoitteilla korjaat ravinnepuutokset. YaraVita-lehtilannoitteet sopivat hyvin tankkiseoksiin kasvinsuojeluaineiden kanssa. Tutustu YaraVita-lannoitevalikoimaamme!

YaraVita-lannoitteet

YaraVita-lehtilannoitteet

YaraVita® -lehtilannoitteet ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia täydennyslannoitteita. Ne sopivat hyvin tankkiseoksiin sekoittetuna keskenään ja/tai kasvinsuojeluaineiden kanssa.

YaraVita-tuoteperheeseen kuuluu lannoitteita yksittäisten ravinnepuutosten korjaamiseen ja ravinneseoksia, jotka ovat räätälöity tehostamaan sadonmuodostusta eri kasveilla. Osa lehtilannoiteista soveltuu myös luonnonmuokaiseen viljelyyn. Oikea ravinteiden käyttö, oikeaan aikaan, oikealla määrällä varmistaa laadukkaan sadon.

 

Yaralla on kattava lannoitevalikoima maatalouteen, metsätalouteen ja kasvihuoneviljelyyn

Lannoitevalikoima

Yaran monipuolinen lannoitevalikoima sopii niin peltoon, metsään kuin kasvihuoneviljelyynkin. 

 

Katso tästä kaikkien lannoitteiden ravinnesisällöt 

N-Sensor

Työkalut

Yaran lannoiteratkaisuilla saavutetaan korkea ja laadukas sato ympäristöystävällisellä tavalla, sillä ravinteet käytetään tehokkaasti, eikä ravinteita kerry maahan tai huuhtoudu vesistöön.  Yara N-Sensor ja N-Tester tarkentavat typpilannoituksen kasvukaudella. Yara Megalab-kasvianalyysillä selvitetään piilevät ravinnepuutokset.

Työkalut

Lannoiteturvallisuus

Lannoiteturvallisuus

Yaran lannoitteita on turvallista kuljettaa, varastoida ja käyttää. Puhtaustakuu takaa, että Yara Suomessa valmistetuilla lannoitteilla on lainsäädännön raja-arvoja tiukemmat raskasmetallivaatimukset.

Lannoiteturvallisuus

Luonnonmukainen viljely

Luonnonmukainen viljely

Luomuviljelyssä voidaan käyttää täydennyslannoitusta, jos riittävää ravinnemäärää ei saavuteta viljelykierrolla tai omasta tai muusta luomuyksiköstä peräisin olevalla eloperäisellä aineksella. 

Yaran luomulannoitevalikoima

YaraVita-lannoitteet
YaraVita-lannoitteet

YaraVitan hyödyt

YaraVita-lehtilannoitteet ovat hyvin liukenevia.

Lannoitteet ovat tehokkaita ehkäisemään tai korjaamaan ravinnepuutoksia.

Ne sisältävät ravinteiden lisäksi liukenevuutta parantavia aineita, kostutusainetta ja kiinnitettä, ja niiden laatu on muuttumaton.

YaraVita-lehtilannoitteet imeytyvät nopeasti kasvin lehtiin ja vaikuttavat pitkäaikaisesti. 

 

Lehtilannoitus on täsmäviljelyä

Lehtilannoitus on täsmäviljelyä

Lehtilannoituksella voidaan korjata ja tasapainottaa kasvien ravinteiden saantia. Lehtilannoituksella ravinteet saadaan tarkasti sinne missä niitä tarvitaan ja oikeaan aikaan. 

 

Lue lisää lehtilannoituksesta

Tutkimuksia

Tutkimuksia liittyen YaraVita-lannoitteisiin. Yara Kotkaniemen tutkimusasemalla Vihdissä tutkitaan lannoitteiden tehoa pellolla. Tutkimusaseman tehtävä on kehittää lannoitevalikoimaa ja lannoitusmenetelmiä vastaamaan entistä paremmin nykyisiä ja tulevaisuuden tarpeita.