YaraSuna-lannoitteita hyvin saatavilla

YaraSuna™ orgaaniset kierrätyslannoitteet peltoviljelyyn ovat saatavilla seuraavilta toimittajilta: YaraSuna™ BIO Plus 10-4-1 on myynnissä Hankkijalla ja YaraSuna™ 9-4-2 Suomen Maataloustukun sekä Valmakaupan kautta.

 

YaraSuna™-kierrätyslannoitteet

YaraSuna™ on uusi kierrätyslannoitteiden tuoteperhe, joka sisältää sekä metsä- että peltolannoitteita.

YaraSuna™ BIO Plus 10-4-1 ja YaraSuna™ 9-4-2 ovat orgaanisia kierrätyslannoitteita peltoviljelyyn. YaraSuna™ BOREA ja YaraSuna™ HORUS ovat tuhkapohjaisia kierrätyslannoitteita metsänlannoitukseen.

Valikoiman nimi, YaraSuna™, tulee norjan kielen terveyttä merkitsevästä sanasta sunn. Nimellä viitataan maaperän hyvinvointiin ja metsän terveyteen, sillä orgaanista ainesta sisältävien hiilipitoisten lannoitteiden lisääminen maaperään auttaa ylläpitämään maaperän viljavuutta ja tuhkalannoitteet metsän tasapainosta ravinteiden saantia ja terveyttä.

YaraSuna™ on kierrätyslannoitevalikoima, joka on kehitetty täydentämään viljelijöille ja metsänomistajille tarjottavaa lannoitevalikoimaa maaperän hyvinvoinnin ja terveyden tukemiseksi ja viljelykasvien ja puiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

YaraSuna™ BIO Plus 10-4-1 orgaaninen kierrätyslannoite

YaraSuna BIO Plus 10-4-1

YaraSuna™ BIO Plus 10-4-1 on Suomessa valmistettu
orgaaninen kierrätyslannoite. Soveltuu käytettäväksi
luonnonmukaisessa viljelyssä tai osana perinteistä
viljelyä.

Tehoa on parannettu aktivointiaineella
• Nopeuttaa lannoitteen orgaanisen typen hajoamista kasveille käyttökelpoiseen muotoon.
• Tuotteen helppoliukoinen hiili ja aminohapot aktivoivat maan mikrobitoimintaa heti kasvukauden alusta.
• Parantaa typenkäytön tehokkuutta.
• Sadonlisää +55 % verrattuna lannoittamattomaan (Yara Kotkaniemi 2021).

Lue lisää

YaraSuna™ 9-4-2 orgaaninen kierrätyslannoite

YaraSuna 9-4-2

YaraSuna™ 9-4-2 ovat Suomessa valmistettu orgaaninen kierrätyslannoite, joka soveltuu käytettäväksi luonnonmukaisessa viljelyssä tai osana perinteistä viljelyä. Tuote on helppo levittää tavallisilla levittimillä ja kylvölannoittimilla ja 800 kg suursäkeissä se säilyy hyvin oikeaoppisesti varastoituina. YaraSuna™-tuotteet ovat kotimaisia ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki. YaraSuna™ 9-4-2 on saatavilla Suomen Maataloustukun sekä Valmakaupan kautta.

Lue lisää

 

YaraSuna-tuhkapohjaiset kierrätyslannoitteet metsänlannoitukseen

YaraSuna-tuhkapohjaiset kierrätyslannoitteet metsänlannoitukseen

Laadukkaat kotimaiset YaraSuna™- tuhkapohjaiset kierrätysravinteet vastaavat tehokkaasti metsäsi kaikkiin ravinnetarpeisiin kasvun eri vaiheissa. Valikoimasta löydät tehokkaat ja ympäristölle turvalliset lannoitteet metsänkasvatukseen kangas- ja turvemaiden metsissä. YaraSuna-tuhkapohjaiset kierrätyslannoitteet eivät sovellu käytettäväksi peltoviljelyssä.

Lue lisää metsänlannoituksesta

Miksi valita YaraSuna-lannoite?
Miksi valita YaraSuna-lannoite?

Miksi valita YaraSuna-lannoite?

 • Laadukkaat raaka-aineet ja tiukat tuotantovaatimukset
  Orgaaniset YaraSuna-kierrätyslannoitteet ovat Yaran maailmanlaajuisten laatustandardien mukaisia. Yaran tuotantoprosessissa käytetään laadukkaita raaka-aineita valvotussa ympäristössä. Sen ansiosta Yaran tuotteet ovat aina laadukkaita ja turvallisia. Tuotteet tukevat maaperän hyvinvointia ja metsien terveyttä sekä ylläpitävät orgaanisen aineksen pitoisuutta maaperässä.
 • Helppo levittää ja säilyttää
  YaraSuna-peltolannoitteita voi levittää tavallisilla levittimillä ja kylvölannoittimilla. YaraSuna-metsälannoitteet ovat myös helppoja levittää tuotteen rakeistetun koostumuksen ansiosta joko helikopteri- tai maalevityksenä. 800 kg suursäkeissä ne säilyvät hyvin.
 • Monikäyttöiset tuotteet
  YaraSuna-peltolannoitteita voi käyttää sekä luonnonmukaisessa viljelyssä tai osana perinteistä viljelyä. Tuotteet voidaan mukauttaa erilaisiin viljelykäytäntöihin.
 • Lannoitesäkit voi kierrättää Reilu Teko -lannoitesäkkikeräyksessä
 • Tutkitut ja turvalliset raaka-aineet
 • YaraSuna-tuotteet ovat kotimaisia ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki