Ympäristö ja kestävä kehitys strategian ytimessä

Olemme toimintaympäristössä, jossa meihin ja toimintaamme vaikuttavat globaalit haasteet, kuten väestönkasvu, ruokaturva, luonnonvarojen niukkuus sekä ilmastomuutos. Yhtenä suurimpana haasteena on tuottaa ruokaa kasvavalle väestölle kannattavasti ja tehokkaasti samalla ympäristö sekä luonnonvarojen kestävä käyttö huomioiden.

Toimimme näiden haasteiden edistämiseksi ja uskomme, että ne voidaan ratkaista vain yhteistyöllä muiden toimijoiden, kuten yksityisen ja julkisen sektorin, kanssa. Tavoitteet voidaan saavuttaa parhailla mahdollisilla maatalouskäytännöillä sekä hyödyntämällä uutta teknologiaa ja innovaatioita.

Me Yaralla vastaamme ruoantuotannon ja ympäristön haasteisiin tutkituilla ja puhtailla tuotteilla, viljelyosaamisella sekä innovatiivisilla ratkaisuilla. Kutsumme lähestymistapaamme nimellä Creating Impact: kehitämme ratkaisuja, joilla tuotetaan ruokaa kestävästi ja tehokkaasti maailman väestölle, hallitsemme rajallisia resursseja ja vähennämme ympäristöpäästöjä.

Kestävä kehitys
Kestävä kehitys

Ruokaa kasvavalle väestölle

Luomme toiminnallamme vaikutusta. Kehitämme ratkaisuja, joilla ruokaa tuotetaan kestävästi ja tehokkaasti maailman kasvavalle väestölle.

Hiilijalanjälki

Teemme jatkuvasti työtä tuotteidemme hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Kehitämme ratkaisuja, joilla tuotteidemme tuotanto ja käyttö on optimoitua.

Itämeren puolesta

Kehitämme ratkaisuja puhtaamman Itämeren puolesta. Ravinteiden aiheuttama rehevöityminen on yksi suurimmista Itämeren kohtaamista ympäristöhaasteista.

Kasvi sitoo hiiltä sekä maanpäälliseen osaansa että juuristoon.

Runsas sato sitoo hiiltä

Kaikki kasvit sitovat kasvaessaan hiiltä. Peltojen hiilensidontaan vaikuttaa moni tekijä, joista osaan voidaan vaikuttaa viljelytekniikalla. Pyysimme asiantuntijoitamme vastaamaan yleisimpiin kysymyksiin maatalouden hiilensidonnasta.

Lue lisää

Ecolan on siirtynyt Yaran omistukseen

Ecolan on siirtynyt Yaran omistukseen

Yrityskauppa on toteutunut ja Ecolan on siirtynyt Yaran omistukseen. Kaupan myötä kierrätyslannoitteita valmistavan Ecolanin henkilöstö siirtyy Yaran palvelukseen ja liiketoiminta tullaan yhdistämään osaksi Yara Suomi Oy:n toimintaa. Yaran maa- ja metsätalouden tuotevalikoima ja osaaminen täydentyvät yrityskaupan myötä entisestään kierrätys- ja luomulannoitteiden osalta.

Lue koko tiedote