Käyttöehdot

Tämä sivu ja dokumentit, joihin siinä viitataan määrittelevät ehdot verkkosivujen käytölle ja avaamiselle. Avaamalla verkkosivut tai käyttämällä niitä hyväksyt nämä käyttöehdot.

Verkkosivuille pääsy on mahdollista toistaiseksi ja varaamme oikeuden poistaa tai muokata mitä tahansa verkkosivuilla olevaa palvelua tai sisältöä ilmoittamatta siitä etukäteen. Emme ole vastuussa mikäli verkkosivut eivät ole käytettävissä mistä tahansa syystä. Voimme myös koska tahansa rajoittaa pääsyn verkkosivuille tai osaan niistä.

Käyttääksesi verkkosivuja saatat joutua rekisteröitymään ja luomaan käyttäjätunnuksen ja salasanan, ja tällöin sinun tulee pitää ne salassa etkä saa antaa niitä muille. Meillä on oikeus perua käyttöoikeutesi milloin tahansatahansa mikäli et noudata näitä käyttöehtoja.

Vastuunrajoitus

Verkkosivuilla olevat tiedot, kommentit ja materiaali ovat luonteeltaan yleisiä ja niitä ei ole tarkoitettu neuvoiksi tai ohjeiksi. Yara ei ole missään vastuussa mikäli verkkosivuilla kävijä tai kuka tahansa muu osapuoli käyttää verkkosivuilta saatuja tietoja tai materiaalia.   

Tarkoituksemme on päivittää verkkosivuja säännöllisesti ja voimme muuttaa niiden sisältöä milloin tahansa. Tarpeen vaatiessa voimme evätä pääsyn verkkosivuille tai sulkea ne toistaiseksi. Mikä tahansa verkkosivuilla oleva materiaali voi olla vanhentunutta milloin tahansa, eikä Yaralla ole velvollisuutta päivittää kyseistä materiaalia.

Yara ei takaa millään tavalla verkkosivuilla olevan materiaalin paikkansa pitävyyttä. Yara ei ole vastuussa (siinä määrin kuin vastuu on lain mukaan mahdollista rajoittaa): 

- tahdonvaltaisen oikeuden mukaisista vastuista

- minkään käyttäjän mistään suorista, epäsuorista tai seurannaisvahingoista tai menetyksistä, jotka liittyvät verkkosivuihin tai niiden käyttöön, toimimattomuuteen tai käytön tuloksiin, tai verkkosivuille linkitettyihin muihin sivustoihin tai materiaaleihin.  

Immateriaalioikeudet

Yara omistaa kaikki verkkosivuston ja sillä julkaistun materiaalin immateriaalioikeudet tai on saanut niitä koskien lisenssin. Immateriaalioikeutta koskevat lait ja kansainväliset sopimukset suojaavat kaikkea materiaalia maailmanlaajuisesti. Yara pidättää kaikki oikeudet.  

Sinun täytyy aina mainita Yara (ja verkkosivuilla mahdollisesti mainitut muut lähteet) materiaalin lähteenä ja tekijänä.

Et saa käyttää mitään osaa verkkosivujen materiaalista kaupallisiin tarkoituksiin ilman lisenssiä Yaralta ja/tai lisenssin antajiltamme. Mikäli tulostat, kopiot tai lataat minkä tahansa verkkosivujen osan ja rikot näitä käyttöehtoja, oikeutesi käyttää verkkosivuja päättyy välittömästi ja sinun tulee päätöksemme mukaisesti joko palauttaa tai tuhota kaikki sinulla olevat kopiot materiaalistamme. 

Yaralla on lukuisia rekisteröityjä tavaramerkkejä. ”Yaran” ja tämän sivun yläreunassa oleva logon lisäksi rekisteröidyt tavaramerkit sisältävät rajoituksetta YaraBelan, YaraLivan, YaraMilan, YaraVeran, YaraTeran ja YaraVitan.

Tutustu Tietosuojaan