Yara Suomi

Tietosuoja

Tietosuoja

Tutustu Yara Suomen tietosuojakäytäntöön.

Yara tietosuojakäytäntö

Tämä Yaran tietosuojakäytäntö ("Tietosuojakäytäntö") koskee henkilötietoja, joita Yara Suomi Oy (Bertel Jungin aukio 9, 02600 Espoo) ("me") kerää ja käyttää kun käytät tätä verkkosivustoa ("Verkkosivusto") tai muuten olet vuorovaikutuksessa kanssamme alla kuvatuilla tavoilla. Yara Suomi Oy operoi Verkkosivustoa ja on henkilötietojesi rekisterinpitäjä, kun käytät Verkkosivustoa. Tämä Tietosuojakäytäntö selittää kuinka Yara kerää, käyttää ja luovuttaa henkilötietoja kun käytät Verkkosivustoa ja muuten olet vuorovaikutuksessa kanssamme alla kuvatuilla tavoilla. Mikäli olemme vuorovaikutuksessa kanssasi muilla kuin alla kuvatuilla tavoilla, informoimme sinua henkilötietojesi käytöstä koskien kyseistä toimintaa.


Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä meihin: tietosuoja@yara.com. Saadaksesi lisätietoja siitä kuinka Yara käsittelee henkilötietoja, katso julkinen versio Yaran tietosuojadirektiivistä (Yara Data Privacy Directives), koskien asiakkaita, toimittajia ja liiketoimintakumppaneita, joka muodostaa osan yritystä koskevista sitovista säännöistä (Yara's Binding Corporate Rules).


1. Miten ja milloin keräämme henkilötietoja

Keräämme informaatiota sinusta kun käytät Verkkosivustoa tai muuten olet vuorovaikutuksessa kanssamme. Saamme tietojasi seuraavista lähteistä, riippuen siitä kuinka olet vuorovaikutuksessa kanssamme:

Verkkosivustoltamme tai mobiilisovelluksistamme: Lähtökohtaisesti voit käyttää Verkkosivustoamme paljastamatta identiteettiäsi. Kun käyt Verkkosivustolla tai muuten olet vuorovaikutuksessa kanssamme verkossa, keräämme informaatiota tietokoneestasi ja Verkkosivujemme käytöstäsi käyttämällä evästeitä. Käytämme tätä informaatiota, aggregoidulla tasolla, Verkkosivujen käytön mittaamiseen voidaksemme parantaa niiden sisältöä. Me keräämme myös henkilötietoja, kun käytät mobiilisovelluksiamme tai otat meihin yhteyttä nettisivun tai applikaation kautta, esimerkiksi asiakaspalvelutarkoituksiin. Katso alla oleva kohta Evästeet ja vastaavat teknologiat ja Evästeasetukset saadaksesi lisätietoa evästeistä.

Suoraan sinulta: Me keräämme henkilötietoja suoraan sinulta kun olet vuorovaikutuksessa kanssamme, ja päätät lähettää joitain tietojasi meille, esimerkiksi kun rekisteröit käyttäjäprofiilin Verkkosivustollamme, tilaat uutiskirjeen, täytät jonkin kaavakkeemme verkossa, teet ostoksen tai lataat tietoja johonkin portaaleistamme.
Me voimme myös kerätä henkilötietojasi kun vastaanotamme kyselyn sinulta (esimerkiksi liittyen asiakaspalveluun) ja kun käsittelemme tilauksiasi. Huomaa, että meillä on lakisääteinen velvoite käsitellä tiettyjä tietoja (esimerkiksi liittyen tiettyihin ostoihin) ja jossain tilanteissa meidän täytyy pyytää sinua antamaan tiettyjä tietoja, jotta voimme tehdä kanssasi sopimuksen ja toteuttaa sen.
Tietyissä tilanteissa teemme verkkokyselyitä jotta saamme paremman käsityksen kävijöiden tarpeista ja preferensseistä. Ennen kyselyn tekemistä me informoimme sinua kuinka tulemme käyttämään henkilötietojasi. Kyselyyn osallistuminen on vapaaehtoista ja sinulla on vapaus osallistua kyselyyn ja antaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn. Sinulla on oikeus koska tahansa perua suostumuksesi.

Konserniyhtiöiltämme, jakelijoilta, liiketoimintakumppaneilta ja muilta kolmansilta osapuolilta: Kun ostat tuotteen, voimme kerätä henkilötietoja siihen liittyen jakelijoiltamme tuotteen toimittamiseen liittyen. Pyynnöstäsi voimme myös saada tietoja jakelijoiltamme, liiketoimintakumppaneiltamme ja muilta kolmansilta osapuolilta.

Laitteistostasi: Jos olet kirjautunut sellaisen palvelun käyttäjäksi joka mahdollistaa sinulle informaation lataamisen laitteestasi jollekin portaaleistamme, keräämme laitteistotietoa laitteistostasi tai laitteestasi. Voimme myös vastaanottaa paikkatietoja älypuhelimestasi tai muusta paikannuksen omaavasta laitteestasi, edellyttäen että laiteessasi on mobiilisovellus jonka olet tallentanut meiltä tai käyttäjäprofiili jonka olet rekisteröinyt meillä.


2. Informaatio ja data jota keräämme

Kun käytät Verkkosivustoa, keräämme henkilötietoja ja laitetietoja lain sallimissa rajoissa. Henkilötiedot ovat tietoja joita erikseen tai yhdessä muun informaation kanssa voidaan käyttää henkilön tunnistamiseen. Käyttämistäsi palveluista ja Verkkosivuston käytöstä riippuen saatamme kerätä seuraavia kategorioita tietoja;


Yhteystiedot kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite, jotka annat kun luot käyttäjätilin tai täytät jonkin verkossa olevista lomakkeistamme. Tämä informaatio mahdollistaa, että voimme identifioida sinut ja kommunikoida kanssasi;

Liiketoiminnan tiedot jotka mahdollistavat että voimme auttaa sinua optimoimaan liiketoimintaasi, jos olet rekisteröinyt käyttäjätilin. Tämä sisältää mutta ei rajoitu tietoihin koskien liiketoimintasi nimeä, sijaintia, kokoa ja muuta liiketoimintaan liittyvää tietoa, joka yhdistetään sinuun suoraan vain, jos olet rekisteröinyt käyttäjätilin;

Muut sinuun liittyvät tiedot jotka auttavat meitä ymmärtämään kuka olet ja mitä haluat voidaksemme tarjota sinulle tuotteita ja palveluja, jotka saattavat kiinnostaa sinua, kuten tila, liiketoiminnan tiedot, sijaintisi, ja muut lain sallimat demografiset tiedot. Me keräämme näitä tietoja kun olet vuorovaikutuksessa kanssamme tai olet rekisteröinyt käyttäjätilin;

Rekrytoinnin yhteydessä keräämme informaatiota, joka auttaa meitä arvioimaan sopivuutesi hakemaasi työtehtävään. Tällaista informaatiota ovat yleiset yhteystiedot, ansioluettelo (CV), koulutustiedot, pätevyydet, osaaminen, aiempi työkokemus sekä sellaiset tiedot kuten henkilökuva, henkilötunnus, työtodistukset, työhistoria, referenssit ja muu tarvittava taustatieto.

Käyttötiedot koskien kuinka paljon olet vuorovaikutuksessa kanssamme, jakelijoidemme ja liiketoimintakumppaniemme kanssa, sisältäen ostot, kyselyt ja asiakastilit;

Pankkitilitiedot vain siinä määrin kuin on tarpeen ostostesi tekemiseen;

Laitetiedot ja analyysit kuten tiedot tietokoneista, puhelimista tai muista laitteista joita sinä käytät Verkkosivustolla käymiseen, riippuen antamistasi hyväksymisistä. Voimme yhdistää eri laitteistasi keräämämme tiedot, mikä auttaa meitä tarjoamaan yhdenmukaisia palveluja kaikille laitteillesi. Näitä voivat muun muassa olla IP osoitteesi, käyttöjärjestelmä, laitteistoversio, laiteasetukset ja laitteiden tunnistetiedot. Voimme myös kerätä tietoja kuten mobiilioperaattorisi nimi tai ISP, mobiilimainonnan ID ja mobiiliapplikaation ID, selaimen tyyppi, kieli, sijaintitieto, aikavyöhyke ja päivä, sekä Verkkosivustolla vierailun aika. Me voimme kerätä tietoja koskien Verkkosivuston käyttöäsi kuten kuinka kauan viivyt sekä tietoja tavastasi selata sivuja ja jakaa niitä.

Laitetiedot jotka on luotu, kerätty tai tallennettu laitteellesi (ohjelma tai laite) tai laite, jolla on rajapinta laitteistosi kanssa, sisältäen mutta ei rajoittuen laitteistosi sijaintitiedot.

 

3. Kuinka Yara käyttää henkilötietoja

Me käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

Asiakaspalvelu: tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen pyynnöstäsi ja muiden tilaukseesi liittyvien palvelujen tarjoaminen, kuten tuotetoimitus, suositukset ja ylläpito. Tämä sisältää, mutta ei rajoitu yksilöllisten raporttien aktiivisen tarjoamisen ja/tai suosituksiin, jotka on johdettu datasta, jota olet antanut Yaralle, jotka ovat erityisesti relevantteja sinulle koskien yritystoimintaasi asiakkaiden tuottavuuden, laadun ja kannattavuuden parantamiseksi;

• Tuotetuki ja asiakastuki: tuen antaminen sinulle sisältäen päivitysten tekemisen sekä tuotteiden kehitysohjelmiin liittyvä kommunikaatio, sekä diagnostiikka ja korjaukset, tuoteturvallisuus ja takaisinvedot;

Markkinointi: sinulle tapahtuva kommunikointi ja Yaran tuotteiden ja palveluiden suoramarkkinointi, sisältäen profiilin luominen jota käytämme tarjotaksemme sinulle kohdennettuja markkinointiviestejä, tuotetietoja tai kutsuja, joiden arvelemme kiinnostavan sinua. Kun sovellettava laki sitä edellyttää, pyydämme lupasi markkinointiin. Voit koska tahansa kieltäytyä sähköisestä markkinoinnista seuraamalla viesteissä olevia ohjeita tai olemalla meihin yhteydessä tietosuoja@yara.com;

Rekrytointi: uusien työntekijöiden rekrytointi. Kun lähetät työhakemuksesi yara.com rekrytointiportaalimme kautta tai muiden kanavien kautta käytämme työhakemuksessa mainittuja tietoja arvioidessamme sopivuuttasi hakemaasi työtehtävään;

Tutkimukset ja markkinointitilaisuudet: tutkimusten ja kyselyjen hallinnoimiseen, kanta-asiakasohjelmiin ja muihin markkinointitilaisuuksiin;

• Viestintä: sinua kiinnostavan tiedon tarjoaminen sinulle, kuten yhtiön lehdet, tuotekuvastot, ilmoitukset, kutsut tapahtumiin, muistutukset jne.; tai

• Jokapäiväisten liiketoimintatarpeidemme hallinnointi: kuten nettisivujemme ja palvelujen hallinnointi, sopimusten hallinta, analyysit, petosten estäminen, hyvä hallintotapa, raportointi ja lakien noudattaminen. 

 

4. Mikä on Yaran henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste?

• Jossain tilanteissa käsittelemme tietojasi jotta voimme toteuttaa kanssasi tehdyn sopimuksen (esimerkiksi asiakaspalvelun tai laskutuksen tarkoituksiin) tai mikäli laki edellyttää sitä meiltä (esimerkiksi tietojen kirjaamista koskevien velvoitteiden noudattaminen).

• Me käsittelemme tietojasi myös kun se on laillisen tarkoituksemme mukaista ja kun sinun tietosuojaa koskevat intressisi eivät ylitä laillista tarkoitustamme. Tällaisia tarkoituksia ovat tyypillisesti tuotteidemme ja palveluiden parantaminen asiakastyytyväisyyden parantamiseksi ja palveluidemme räätälöinti vastaamaan sinun erityisiä preferenssejäsi ja tarpeitasi.

• Jossain tilanteissa käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella (esimerkiksi kun haluat saada uutiskirjeitä tai muuta markkinointimateriaalia meiltä). Sellaisissa tapauksissa voit koska tahansa vapaasti peruuttaa suostumuksesi lähettämällä sähköpostia tietosuoja@yara.com. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen peruuttamista suostumuksen perusteella tapahtuneen käsittelyn laillisuuteen.

 

5. Miksi Yara luovuttaa henkilötietoja?

Me emme myy henkilötietojasi Yaran ulkopuolisille markkinointiyhtiöille. Me voimme luovuttaa henkilötietojasi ainoastaan seuraavasti:

• Suostumuksellasi voimme antaa henkilötietojasi huolellisesti valituille liiketoimintakumppaneillemme;

• Ulkopuolisille palveluntarjoajillemme jotka suorittavat Yaran liiketoimia tai työskentelevät meidän puolestamme ja ohjeidemme mukaisesti tietojen käsittelijöinä tässä Tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin;

• Muille Yara konsernin yhtiöille silloin, kun se on tarpeen tekemäsi tilauksen tai pyynnön suorittamiseksi tai rekrytointitilanteessa työhakemuksesi arvioimiseksi tai työsopimuksen tekemiseksi kanssa. Tietoja voidaan luovuttaa myös muissa sellaisissa tilanteissa, joissa se on tarpeen kyselyysi vastaamiseksi.

• Mahdollisille ostajille tai myyjille mikäli myymme tai ostamme jonkin liiketoiminnan tai omaisuutta;

• Yaran suojeleminen ja puolustaminen (sisältäen sovellettavien ehtojen täytäntöönpanon); tai

• Juridisten syiden perusteella viranomaisille tai hallituksille kun se perustuu lakiin, asetukseen, juridiseen prosessiin tai täytäntöönpanokelpoiseen viranomaisen vaatimukseen.

Me voimme myös jakaa aggregoitua data liiketoimintakumppaneillemme tai konserniyhtiöille erilaisiin tarkoituksiin, kuten liiketoimintaanne koskevien suositustemme parantamiseen, Verkkosivuston kehittämiseen, laitteiden edelleenkehittämiseen, systeeminhallintaan, tilastoihin, tutkimukseen tai analyyseihin.
Jos et halua antaa meille henkilötietojasi, emme välttämättä kykene toimittamaan pyytämiäsi tuotteita tai palveluja, tai informoimaan sinua muista Yaran tarjoamista tuotteista ja palveluista.


6. Evästeet ja vastaavat teknologiat

Kun käyt Verkkosivuillamme tai käytät mobiilisovelluksiamme me keräämme tiettyjä tietoja automaattisesti käyttämällä evästeitä ja selainten analyysityökaluja. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka varastoidaan laitteellesi kun käyt nettisivulla. Kun ensimmäistä kertaa käyt nettisivulla, eväste joka tunnistaa selaimesi, lähetetään laitteeseesi.

Me käytämme evästeitä tunnistamistarkoituksiin jotta voimme pitää sinut kirjautuneena kun päätät kirjautua käyttäjätilille, soveltuvin osin. Nämä evästeet ovat tarpeen Verkkosivuston oikean toiminnan kannalta. Muuttamalla selaimesi teknisiä asetuksia voit estää evästeiden varastoinnin ja pääsyn laitteellesi. Huomaa kuitenkin, että mikäli estät evästeet et mahdollisesti pysty käyttämään Verkkosivuston palveluja.
Jos paikannukseen kykenevän mobiililaitteesi asetukset sallivat mobiiliapplikaatioidemme tiedonkeruun, keräämme tiedot automaattisesti. Tämä tietosuojakäytäntö koskee näiden tietojen käyttöä kun yhdistämme sen henkilötietoihisi. Katso meidän Evästeasetuksemme saadaksesi lisätietoa evästeistä ja niiden toiminnasta.

Kolmannen osapuolen Eväste-seurannat:

Sosiaalisen median linkitykset ja upotetut YouTube videot (ei mainokset)
YouTube

Tällä verkkosivustolla hyödynnetään kolmannen osapuolen evästeitä, kun näytämme YouTubeen ladattuja videoita. Evästeiden seuranta alkaa kun klikkaat YouTube videota. Kerätyt tiedot jaetaan Googlen ja sen mainosalustojen kesken. Voit lukea lisää Googlen yksityisyyden suojasta.

Yhteydet sosiaaliseen mediaan

Jos jaat, tykkäät, tai twiittaat verkkosivuston sisältöä Facebookissa, Twitterissä tai muussa sosiaalisessa mediassa verkkosivujen painikkeiden avulla, sinulle voidaan asentaa evästeitä-näiltä sivustoilta. Me emme tarkista näiden evästeiden asetuksia, joten tarkista evästeiden toimintapa kyseisten toimijoiden verkkosivustoilta.

Mainosten evästeet (Yleinen)

Hyödynnämme seurantapikseleitä ja –palveluita verkkosivustollamme. Niiden avulla voimme mitata online-mainosten, esimerkiksi Googlen, Facebookin ja Twitterin mainosten, tehokkuutta markkinatutkimuksiin ja tilastointiin. Voit tutustua toimijoiden sivustoilla miten seurantaa hyödynnetään ja miten voit lopettaa seurannan.

Hyödynnämme uudelleen-mainontapikseleitä, esimerkiksi Googlen uudelleen markkinointityökalua ja Facebookin kohdennettuja yleisöjä, joiden avulla voimme tehdä sinulle kohdennettua mainontaa vastaavilla mainosalustoilla. Jos haluat kieltäytyä kohdennetusta mainonnasta voit tehdä sen Digital Alliance toolin avulla.

Mainosten evästeet (Yksityiskohtainen)

Käytämme Facebook-pikseliä verkkosivustollamme. Näin voimme seurata verkkovierailijoiden käyttäytymistä ja tuloksia sen jälkeen, kun he ovat klikanneet Facebookissa mainosta. Tällä tavoin voimme mitata Facebookin tehokkuutta markkinointitarkoituksia ja tilastointia varten. 
Facebook voi linkittää nämä tiedot Facebook-tilillesi ja käyttää niitä myös omia mainostarkoituksiaan varten Facebookin tietojen käyttöehtojen -mukaisesti.

Voit määritellä Facebookin käyttöoikeudet ja lopettaa tai aloittaa datan keruun Facebookin asetuksissa.

Facebookin kohdennetut yleisöt

Käytämme Facebookin tarjoamia mukautetun yleisön palveluita. Näiden avulla voimme tehdä kohdennettua mainontaa käyttäjille pohjautuen heidän käyttäytymiseen verkkosivustollamme. Voit lukea lisää Facebook mainoksista .

Voit määritellä Facebookin käyttöoikeudet ja lopettaa tai aloittaa datan keruun Facebookin asetuksissa

Twitter

Hyödynnämme verkkosivustollamme Twitterin tulosseurantajärjestelmää. Tulosseurantajärjestelmä seuraa henkilön toimintaa sen jälkeen, kun hän on nähnyt mainoksen tai ollut Twitterin mainoksen kanssa vuorovaikutuksessa. Twitterin seurantajärjestelmän avulla mittaamme toimintaa, kuten linkkiklikkauksia, uudelleen twiittauksia tai datan ”tykkäämistä”. Jos haluat kieltää seurannat, tee se Digital Advertising Alliance toolilla.

Google markkinointi 

Käytämme Google AdWords ja/tai Analyticsin markkinointi- ja uudelleenmarkkinointipalveluita. Näiden palveluiden avulla voimme tehdä kohdennettua verkkomainontaa kiinnostuskohteen mukaan. Uudelleenmarkkinoinnin avulla, mainokset ja tuotteet näkyvät käyttäjille heidän kiinnostuskohteiden ja verkkokäyttäytymisen mukaan Gogole Networkissa.
Lisätietoa Googlen data- ja markkinointitavoista ja Googlen yksityisyydensuojasta.

Jos haluat estää kiinnostuskohteisiin perustuvat Google mainonnan, voit tehdä sen Googlen asetusten avulla.

 

7. Sinun valintasi

Me annamme sinun valita kuinka kommunikoimme kanssasi.

• Sähköpostikommunikointi: Voit lopettaa markkinointiviestien vastaanottamisen sähköpostitse Yaralta noudattamalla viesteissä kerrottuja ohjeita. Voit myös lopettaa markkinointiviestien vastaanottamisen sähköpostitse Yaralta ottamalla meihin yhteyttä tietosuoja@yara.com.

Huomaa, että kunnioitamme pyyntöäsi lopettaa sähköisten markkinointiviestien vastaanottamisen Yaralta. Kuitenkin, voimme jatkaa palveluun liittyvien viestien kuten sähköpostien lähettämistä sinulle vahvistaaksemme nettisivujemme kautta tekemäsi ostokset. Ja me voimme säilyttää tietoja tietojenhallinnan tarkoitukseen, kuten varmistaaksemme että täytämme kuluttajan vaatimukset ja erityisten viestien lähettämiseen.

Huomaa, että voit hallita miten mobiililaitteesi voi jakaa paikkatietoa Yaralle, kuten kuinka mobiililaittesi käsittelee evästeitä ja vastaavia teknologioita muuttamalla mobiililaitteesi yksityisyysasetuksia ja turvallisuusasetuksia. Katso mobiililaitteesi valmistajan tai mobiilipalvelujen tarjoajan ohjeita oppiaksesi kuinka asetuksia voi muuttaa. 

 

8. Oikeutesi

Sinulla on oikeus pyytää pääsyä Yaran säilyttämiin henkilötietoihisi, sekä niiden korjaamista, rajoittamista ja tuhoamista, ja sinulla on oikeus saada kopio kyseisistä henkilötiedoista strukturoidussa koneella luettavassa muodossa. Jos olet rekisteröinyt profiilin, voit koska tahansa päivittää, korjata tai poistaa meille Verkkosivustoa käyttämällä antamiasi tietoja. Henkilötietojen käsittelyä ja niihin pääsyä koskevat pyynnöt tulee lähettää alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Sinulla on myös oikeus vastustaa tiettyä käsittelyä, ja mikäli olemme pyytäneet suostumustasi käsittelyyn oikeus perua suostumuksesi. Mikäli käsittelemme tietojasi laillisen tarkoituksen perusteella (kuten kuvattu yllä), sinulla on myös oikeus vastustaa tätä. Nämä oikeudet voivat kuitenkin olla rajoitettuja joissakin tilanteissa, esimerkiksi mikäli voimme osoittaa että laki edellyttää meidän käsittelevän tietojasi.

Kun käsittelemme henkilötietojasi noudattaaksemme lakiperusteisia tai sopimusperusteisia velvoitteitamme, tietojen antaminen on pakollista: mikäli tällaisia tietoja ei anneta, emme voi hallita sopimussuhdettamme tai noudattaa meille asetettuja velvoitteita. Kaikissa muissa tilanteissa pyydettyjen henkilötietojen antaminen on vapaaehtoista.

Henkilötietosi säilytetään kanssasi olevan sopimussuhteen ajan, ja siinä määrin kuin se on sallittua suhteen päättymisen jälkeen niin kauan kuin se on tarpeen kyseessä olevien palveluiden suorittamiseksi. Voit koska tahansa lähettää meille pyynnön tietosuoja@yara.com poistaa käyttäjätilisi.

 

9. Tietoturva

Yara ottaa yksityisyytesi vakavasti ja on sitoutunut pitämään henkilötietosi turvassa. Olemme suorittaneet tarvittavat tekniset, fyysiset ja organisationaaliset toimenpiteet suojataksemme henkilötietojasi hävittämiseltä, väärinkäytöltä tai muuttamiselta. Rajaamme pääsyn henkilötietoihin niihin joilla on niitä koskeva liiketoimintatarve.

 

10. Henkilötietojen siirto muihin maihin

Henkilötietojen siirto ETA:n ulkopuolisiin maihin jotka eivät tarjoa riittävää suojaa voi tapahtua vain jos asianmukaiset suojatoimet on toteutettu, esimerkiksi yritystä koskevilla sitovilla säännöillä, EU:n mallisopimuslausekkeilla tai mikäli vastaanottava osapuoli on sertifioitu EU:n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield –järjestelyn mukaisesti.

Kun tietoja annetaan kohdassa 5 kuvatuille muille osapuolille, meidän täytyy joskus siirtää henkilötietoja ETA:n ulkopuolelle, jotta voimme täyttää jonkin kohdassa 5 kuvatuista tarkoituksista. Esimerkiksi me voimme käyttää USA:ssa sijaitsevaa alikäsittelijää kun täytät kaavakkeen verkossa voidaksemme täyttää pyyntösi. Sellainen siirto tapahtuu vain edellyttäen että riittävä suojan taso on taattu, kuten yllä kuvattu.

Mikäli sinulla on kysyttävää tähän liittyen, ole yhteydessä alla mainittuun yhteyshenkilöön.

Yara voi siirtää aggregoitua dataa kolmansille osapuolille (kotimaisille ja/tai ulkomaisille) seuraaviin tarkoituksiin i) parantaakseen tai kehittääkseen Verkkosivustoa tai jotain tiettyihin palveluihin liittyvää laitetta ja ii) Verkkosivuston ja laitteen oikeanlaisen toiminnan varmistamiseksi.

 

11. Kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöt

Tämä Tietosuojakäytäntö käsittelee vain Yaran toimesta tapahtuvaa henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista. Muilla nettisivuilla joille saattaa päästä tämän nettisivun kautta on omat tietosuojapolitiikkansa ja käytäntönsä. Meidän itsenäisillä jakelijoillamme, toimittajilla ja liiketoimintakumppaneilla on myös omat tietosuojapolitiikkansa ja käytäntönsä. Me kehotamme sinua tutustumaan kaikkien kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöihin ennen kuin annat heille tietoja tai hyödynnät tarjouksia tai markkinointia. Vaikka pyrimmekin linkittämään ainoastaan sivuille jotka jakavat meidän korkeat standardimme ja yksityisyyden kunnioituksemme, emme ole kuitenkaan millään tavalla vastuussa muiden sivujen sisällöstä tai tietosuojakäytännöistä. 


12. Näiden ohjeiden päivitykset ja muutokset

Voimme koska tahansa päivittää tai muokata tätä Tietosuojakäytäntöä vastaamaan uusia tai erilaisia käytäntöjä ilmoittamatta asiasta sinulle. Tämän takia sinun oletetaan käyvän läpi tämän Tietosuojakäytännön säännöllisesti, ja jatkamalla Verkkosivuston käyttöä tämän Tietosuojakäytännön muutosten jälkeen hyväksyt kyseiset uudet ehdot.

Me ilmoitamme Verkkosivustolla ja/tai kommunikoimme sinulle muuten kun teemme olennaisia muutoksia tähän Tietosuojakäytäntöön, riippuen käyttämistäsi palveluista. Mikäli et hyväksy muutettuja ehtoja, sinun tulee lopettaa Verkkosivun käyttö ja pyytää Yaraa sulkemaan käyttäjätilisi ottamalla meihin yhteyttä tietosuoja@yara.com.


13. Oikeuspaikka ja sovellettava laki

Tähän Tietosuojakäytäntöön sovelletaan Norjan lakia ja siitä johtuvat asiat käsitellään Norjan oikeusistuinten ei-yksinomaisessa toimivallassa, ellei pakottavasta paikallisesta laista muuta johdu.


14. Kuinka otat yhteyttä meihin

Voit ottaa yhteyttä meihin jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja koskien yksityisyyttä koskevia käytäntöjämme tai tätä Tietosuojakäytäntöä. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköisesti tietosuoja@yara.com tai dataprivacy@yara.com. Voit myös ottaa meihin yhteyttä postitse paikalliseen Yaran toimistoon:

Yara Suomi Oy/Tietosuoja
Bertel Jungin aukio 9
02600 Espoo

Jos sinulla on ratkaisemattomia tietosuoja-ongelmia sinulla on myös oikeus valittaa toimivaltaiselle tietosuojavaltuutetulle sovellettavan lain mukaisesti tai Yaran asiakkaita, toimittajia ja liiketoimintakumppaneita koskevan Yaran tietosuojadirektiivin mukaisesti.


Voimassa: 11.4.2018 / Viimeksi päivitetty: 21.6.2018
Tutustu Käyttöehtoihin