Lannoitusratkaisu kasvillesi

Lannoitus

Uusi lannoitevuosi on alkanut

Uusi lannoitevuosi 2018-2019 on alkanut

Uusi lannoitevuosi on alkanut

Varmista MyYarassa lannoiteopas omalle tilallesi ja ota ilmainen satelliitti käyttöösi. Yhteystiedot jättäneiden kanssa arvomme sata suursäkkiveitseä.

 

Lue lisää

Lannoitusratkaisut suomalaisiin oloihin

Yaran lannoitevalikoimaa on vuosien ajan kehitetty vastaamaan suomalaisten peltojen ja viljelykasvien tarpeita. Tutkimusten mukaan viljelijät valitsevat lannoitteet valmistajan luotettavuuden, tuotteen laadun ja valikoiman perusteella. Yaran lannoitteiden laatua ja niiden monipuolista ravinnesisältöä ja hivenravinnepitoisuutta, esimerkiksi booria ja mangaania, arvostetaan. Lannoitteiden seleenipitoisuuden merkitys ymmärretään niin kotieläintuotannossa kuin kansanterveyden ylläpidossakin.

Kasvikohtaiset viljely- ja lannoitusohjeet

Yara antaa ohjeet eri viljelykasvien lannoitukseen ja viljelyyn. Lannoitusohjelmat on testattu käytännössä ja niiden tarvoitteena on tuottaa mahdollisimman suuri ja laadukas sato - kustannustehokkaasti ja mahdollisimman pienillä ympäristövaikutuksilla.

Tuoteperheemme

Lannoitevalikoimamme on Suomen oloihin suunniteltu. Valitse parhaat lannoitteet omaan peltoosi!

Näe maatilasi ilmatilasta

Yaran satelliitin avulla voit tarkentaa lannoitusta

Näe maatilasi ilmatilasta

Ota ilmainen sateliittiteknologia käyttöösi ja tarkenna kasvukauden aikaista lisälannoitusta omalla tilallasi.

 

Tutustu satelliittiin ja kirjaudu MyYaraan

Työkalut

Yara tarjoaa erilaisia palveluja ja neuvontaa lannoituksen tueksi. Näin voit varmistaa parhaan viljelytuloksen Yaran lannoitteilla. Yaran lannoiteneuvoilla saavutetaan korkea ja laadukas sato ympäristöystävällisellä tavalla, sillä ravinteet käytetään tehokkaasti, eikä ravinteita kerry maahan tai huuhtoudu vesistöön.

Yara N-Sensor

Yara N-Sensor

Yara N-Tester

Yara N-Tester

Yara Megalab

Yara Megalab

Yara CheckIT

Yara CheckIT

Mikko Elovaara
Mikko Elovaara

Lannoiteoppaat, Leipä leveämmäksi ja Växtpressen

Tutustu Leipä leveämmäksi -lehden digisisältöön ja uusimpaan numeroon. Lataa myös lannoiteoppaat ja -valikoimat omalle koneellesi.

Tutustu