Yaran lannoiteasiantuntijoiden yhteystiedot

Laskimme tuotteidemme hiilijalanjäljen

Viljelyn tulevaisuus on nyt

Ruokaketju ja viljely ovat murroksessa. Siksi laskimme tuotteidemme hiilijalanjäljen ja kehitimme täsmälannoitukseen soveltuvan Atfarm-satelliittipalvelun. Yaran tulevaisuuden viljelyä tukevien ratkaisuiden peruskivinä on toiminut Yaran neljän kohdan takuu: turvallisuus, laatu, ympäristö ja puhtaus. Ilman niitä tulevaisuuden ratkaisut eivät olisi tätä päivää.

Lue lisää uusista ratkaisuista ja Yaran neljästä takuusta

Lannoitusratkaisut suomalaisiin oloihin

Yaran lannoitevalikoimaa on vuosien ajan kehitetty vastaamaan suomalaisten peltojen ja viljelykasvien tarpeita. Tutkimusten mukaan viljelijät valitsevat lannoitteet valmistajan luotettavuuden, tuotteen laadun ja valikoiman perusteella. Yaran lannoitteiden laatua ja niiden monipuolista ravinnesisältöä ja hivenravinnepitoisuutta, esimerkiksi booria ja mangaania, arvostetaan. Lannoitteiden seleenipitoisuuden merkitys ymmärretään niin kotieläintuotannossa kuin kansanterveyden ylläpidossakin.

Kasvikohtaiset viljely- ja lannoitusohjeet

Yara antaa ohjeet eri viljelykasvien lannoitukseen ja viljelyyn. Lannoitusohjelmat on testattu käytännössä ja niiden tarvoitteena on tuottaa mahdollisimman suuri ja laadukas sato - kustannustehokkaasti ja mahdollisimman pienillä ympäristövaikutuksilla.

Tuoteperheemme

Lannoitevalikoimamme on Suomen oloihin suunniteltu. Valitse parhaat lannoitteet omaan peltoosi!

Työkalut

Yara tarjoaa erilaisia palveluja ja neuvontaa lannoituksen tueksi. Näin voit varmistaa parhaan viljelytuloksen Yaran lannoitteilla. Yaran lannoiteneuvoilla saavutetaan korkea ja laadukas sato ympäristöystävällisellä tavalla, sillä ravinteet käytetään tehokkaasti, eikä ravinteita kerry maahan tai huuhtoudu vesistöön.