Yara TankmixIT

Yara TankmixIT on älypuhelinsovellus, jonka avulla voit tarkistaa YaraVita-tuotteiden fysikaalisen sekoitettavuuden tankkiseoksissa.

Lataa TankmixIT ilmaiseksi!Get TankmixIT on the App Store

Get CheckIt on Google play

TankmixIT for mobile

 

Sekoitettavuustiedot yhdessä paikassa

Yara Tankmix -applikaatiolla saat nopeasti selville minkä tahansa Yaran nestemäisen tuotteen fysikaalisen sekoitettavuuden minkä tahansa Yaran nestemäisen tuotteen kanssa. Lisäksi Yara Tankmix -applikaatiossa on valmiina lukuisia laboratoriossa testattuja sekoitettavuustuloksia muiden kasvinsuojelutuotteiden kanssa.

Jos Yara Tankmix -applikaatiossa ei ole valmiina etsimääsi tankkiseostulosta, voit helposti pyytää testitulosta. Jos laboratoriostamme löytyy pyydettävät tankkiseostuotteet, tuloksen saaminen kestää vain muutaman tunnin.

Koska monet tekijät vaikuttavat aineiden sekoitettavuuteen keskenään pelto-olosuhteissa, me Yaralla suosittelemme Tankmixin käyttöä vain fysikaaliseen sekoitettavuuden arvioimiseen. Tämä ei takaa tuotteiden biologista sekoitettavuutta.

Tankmix-applikaation hyödyt

  • Helppokäyttöinen tankkiseosten tulkinta
  • Luotettavat Yaran nestemäisten tuotteiden fysikaalisen sekoitettavuuden tulokset
  • Mahdollisuus pyytää sekoitettavuustulosta

Lataa Tankmix sovellus iOS tai Android -puhelimeesi laitteen sovelluskaupasta. Hae hakusanalla ”tankmix”.

 

YaraVita-lehtilannoitteiden ja kasvinsuojeluaineiden sekoitettavuustiedot näet myös pdf-tiedostona alla olevasta linkistä.

YaraVita- ja kasvinsuojeluaineiden sekoitustaulukkoon