AdBlue® dieselhenkilöautoille ja pakettiautoille

SCR-teknologian käyttö ja tarve AdBluelle on yleistymässä henkilöautoilla ja pakettiautoilla. Nykyään lähes kaikkien autovalmistajien valikoimiin kuuluu SCR-järjestelmällä varustettuja vähäpäästöisiä ajoneuvoja.

Yara on maailman suurin AdBluen valmistaja. Yaran valmistama AdBlue täyttää kaikkien autonvalmistajien takuu- ja laatuvaatimukset.

Henkilöautoille tarjoamme AdBlueta erilaisissa muodoissa. Yhdessä kumppaneidemme kanssa – autonvalmistajista auton huoltopisteisiin ja huoltoasemiin – tarjoamme helpon saatavuuden Yaran AdBlue-tuotteille.

Yaran laaja jälleenmyyjäverkosto palvelee asiakkaita kaikissa AdBluehen liittyvissä asioissa. AdBlue-tuotteitamme on saatavilla kattavasti mm. öljy-yhtiöiden kautta (ABC, St1).

Lisätietoja AdBlue käytöstä voit lukea täältä; miten käyttää AdBlueta ja miksi AdBlue laatu on tärkeää.

Katso Yaran AdBlue-tuotevalikoima

AdBlue® – helppo käyttää!

Helppo käyttää

Joidenkin mielestä AdBlue-liuoksen käyttö on vaivalloista, mutta asia ei ole näin. SCR-ajoneuvojen käyttö on yhtä helppoa kuin muidenkin autojen. AdBlue-säiliön täyttäminen on yhtä helppoa kuin lasinpesunesteen lisääminen tai auton öljytason tarkistaminen.

Lue lisää

AdBlue – nopeimmin kasvava tuote autokemikaaleista

Uusi lainsäädäntö edellyttää, että SCR-tekniikan myötä dieselautoissa tulee olla erillinen AdBlue tankki – auton ensi täytöstä tehtaalla auton käyttäjän huolehtimana auton koko elinkaaren ajan. Tämä mahdollistaa merkittävän mahdollisuuden kaikille arvoketjun toimijoille.

Jos olet autojen jälleenmyyjä, varaosien myyjä tai autojen jälkimarkkinoinnissa, AdBlue tarjoaa sinulle uuden asiakasmahdollisuuden. Saat tyytyväisiä asiakkaita varmistamalla, että laadukasta AdBlueta on tarjolla, muistuttamalla AdBluen lisäystarpeesta huoltojen välillä tai tarjoamalla täyttömahdollisuutta huoltojen yhteydessä asiakkaalle.

Kemikaalipakkaajille uusi markkina tarjoaa myös kasvavia mahdollisuuksia. Yara voi tarjota AdBluen bulk-toimitukset, jakelulaitteet mahdollistaen erilaisten kuluttajapakkausten markkinoille tulon.

Jälleenmyyjille

AdBlue for Passenger cars

Autokemikaalien myyjille AdBlue tulee nopeasti kasvamaan merkittäväksi ja nopeiten kasvavaksi tuotteeksi tuotekategoriassa. Yaran AdBlue-pussit tarjoavat ainutlaatuisen, helppokäyttöisen ja ekologisesti parhaan vaihtoehdon sekä loppukäyttäjille ja jälleenmyyjille.

Lue lisää

Kemikaalivalmistajille

AdBlue for passenger cars

Autokemikaalien valmistajille AdBlue tulee jatkossa hyvin tärkeäksi tuotteeksi täydentämään autokemikaalien valikoimaa. Maailman suurimpana AdBluen valmistajana Yaralla on laaja kokemus tuotteen käsittelystä, täytöistä ja AdBluen myymisestä pakatussa muodossa. Lisäksi meillä on yhteistyösopimukset johtavien autovalmistajien ja jälleenmyyjien kanssa. Etsimme aktiivisesti uusia kumppaneita globaalisti AdBlue-arvoketjun eri vaiheisiin.

Lue lisää

Autoliikkeille

Autoja

Autoliikkeille Yaran markkinajohtajuus ja huippuosaaminen on arvokas osa yhteistyötä. Yaran 5 päätuotantolaitosta – joista 2 on maailman suurinta – auttaa palvelemaan asiakkaita kaikkialla maailmassa (Suomessa Valkeakoskella), varmistaen kaikkien osa-alueiden toiminnan tuotantolinjalta jälkimarkkinointiin. Yaran AdBlue on saatavilla kaikissa palvelumuodoissa: ensitäytöt, huoltojen yhteydessä olevat täytöt ja loppukäyttäjien itse tekemät täytöt.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Air1® AdBlue®
Sami Ruisma
Sami Ruisma
Tuotepäällikkö, Air1®, AdBlue®, Jälleenmyyjät
Juha Sarlund
Juha Sarlund
Liiketoimintapäällikkö, Environmental Solutions

Lue lisää AdBluesta

AdBlue® is a registered trademark of the Verband der Automobilindustrie e.V. (VDA).