Mistä voin ostaa AdBlue®-liuosta?

Oletko hankkimassa AdBlue-liuosta kuorma-autoosi, linja-autoosi tai kevyeen hyötyajoneuvoosi? Ensimmäiseksi sinun kannattaa valita luotettava toimittaja. AdBlue on erittäin puhdas urealiuos, joka on valmistettava ISO-standardin mukaisesti. Tämä kansainvälinen standardi suojelee ajoneuvoasi mahdolliselta kontaminaatiolta, joka voi aiheuttaa tuhansien eurojen vaurioita. Vääränlaisen tai huonolaatuisen, standardeja vastaamattoman urealiuoksen käyttäminen voi aiheuttaa suuria korjauskuluja.

Yaran AdBlue-tuotemerkki Air1 on ISO 22241 (ISO 22241-1, ISO 22241-2, ISO 22241-3) sertifioitu. Yaran Air1-jakelijoiden ja -jälleenmyyjien kansainvälinen verkosto huolehtii tuotteen maailmanlaajuisesta jakelusta. Nämä jälleenmyyjät ovat erikoistuneet Air1-tuotteeseen ja saattavat myydä myös polttoaineita ja muita ajoneuvojen varusteita.

AdBlue-liuosta on helpointa tankata tien päällä, samalla kun tankkaat dieseliä. Lataa puhelimeesi Yaran ilmainen älypuhelinsovellus AdBlue® by Yara [Android ja Apple], joka kertoo lähimmän Yaran AdBlue -liuosta myyvän D-aseman. Suomessa mm. Neste, Shell, Seo ja St1 ovat valinneet Yaran AdBlue-toimittajakseen.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Air1® AdBlue®
Sami Ruisma
Sami Ruisma
Tuotepäällikkö, Air1®, AdBlue®, Jälleenmyyjät
Juha Sarlund
Juha Sarlund
Liiketoimintapäällikkö, Environmental Solutions

AdBlue® is a registered trademark of the Verband der Automobilindustrie e.V. (VDA).