Rikkivedyn palamisen estäminen YaraNutriox-huoltopaketilla

Asenna rikkivetyä poistava järjestelmä, jos rikkivetypäästöjen aiheuttamista hajuhaitoista tulee valituksia. Pidä huoli, että hajuongelmat eivät toistu.

Kattava kokonaispalvelu takaa tulokset ja optimoi kustannukset

YaraNutriox mahdollistaa tuotteen ruiskutuksen valvonnan ja rikkivetyä ehkäisevän käsittelyn tehokkuuden varmistamisen reaaliajassa. Annostusta voi muuttaa verkon välityksellä, jolloin tuotetta kuluu vain tarvittava määrä.

Hyväksi todettu ratkaisu:

Maailmalla on jo yli 2000 annostelupaikkaa ja YaraNutriox-järjestelmän avulla Yara pystyy asentamaan asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyn kokonaisratkaisun.

1. vaihe: analyysi

Long nose and Odalog in use

Kattavan analyysin perusteella pystymme määrittämään H2S-päästöjen lähteet viemäriverkostossa tai jätevedenpuhdistuslaitoksella. Sen jälkeen arvioidaan myrkyllisyys-, syövyttävyys- ja hajuhaittariskit. Kun H2S-päästöjen määrä on laskettu, asiantuntijamme suosittelevat parasta mahdollista ratkaisua viemäriverkoston tai jätevedenpuhdistamon rikkivetyongelmien ehkäisemiseen.

Trial

 

2. vaihe: testaus

Jokaisella laitoksella on omat ominaispiirteensä, ja siksi testaus saattaa olla tarpeen optimaalisen annostelustrategian määrittämiseksi.

 

 

3. vaihe: laitteiden valitseminen

wastewater treatment plantLopuksi YaraNutriox-teknikot suosittelevat parhaiten soveltuvaa pakettia, joka sisältää:

  • annostelua ohjaava säädin
  • tuotteen varastointiin tarkoitettu säiliö
  • putket, letkut ja ruiskutusvälineet.

Yksiköt voidaan liittää mahdollisesti valmiina olevaan verkkopohjaiseen hallintajärjestelmään. Tarjoamme käyttöön myös omaa YaraTelemetry-ratkaisua.

Rikhard Blomqvist
Rikhard Blomqvist
Myyntipäällikkö, Nitrates