Hajunpoisto

Teollisuuden prosesseista syntyvät pahanhajuiset ja myrkylliset kaasut ovat yleisiä ilmansaastuttajia. Ne aiheuttavat ongelmia naapurustossa ja tekevät työympäristöstä epämiellyttävän, jopa vaarallisen. Yaran ilmankäsittelyratkaisut ehkäisevät tehokkaasti haitallisia hajuja, joita syntyy rikkivedystä (H₂S), ilman epäpuhtauksista, VOC-yhdisteistä, ammoniakista, dioksiinista ja muista päästöistä.

Valitse Yaran hajunpoistoratkaisu, joka käyttää ilmansuodatusjärjestelmiä syövyttävien ja haisevien kaasujen poistamiseen jätteenkäsittely-, teollisuus- ja tuotantoprosesseista.

Järjestelmämme on suunniteltu ja valmistettu luotettaviksi sekä tarjoamaan edullisimmat kokonaiskustannukset.

Yaran hajunpoistotuotteiden valikoima

Hajunpoistotuotteemme on kehitetty vuosien kansainvälisellä kokemuksella ja osaamisella. Autamme löytämään parhaan ratkaisun hajuongelmiisi laajasta vaihtoehtojen valikoimastamme. Kaikki tuotteemme noudattavat niitä koskevia Euroopan direktiivejä ja säädöksiä:  

  • Photox (UV-valo)
  • yhdistelmäyksikkö (UV-valo + hiili)
  • hiilisuodatin

Hyvin huollettu järjestelmä toimii tehokkaasti. Katso palvelusivultamme, miten voimme auttaa optimoimaan järjestelmiesi käytön pitkällä aikavälillä.

Hajuhaittojen ehkäisy ja poisto – yhdistelmäratkaisu

Kärsiikö laitoksesi erityisen haastavista hajuongelmista? Onko yritykselläsi tiukat vaatimukset investointien ja käyttökulujen tasapainottamiselle?

Hajujen poistoon ja ehkäisyyn suunniteltuja järjestelmiämme voidaan käyttää yhdessä poistamaan hajut, parantamaan turvallisuutta ja suojaamaan laitteistoa korroosiolta samalla.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää siitä, miten voit torjua hajuhaitat tehokkaasti ja säästää rahaa yhdistelmäratkaisulla.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua? Keskustele haju- tai rikkivetyongelmastasi asiantuntijoidemme kanssa, niin saat lisätietoa siitä, miten voimme auttaa ratkaisemaan ongelmasi.

Rikhard Blomqvist
Rikhard Blomqvist
Myyntipäällikkö, Nitrates

Lue lisää ratkaisuistamme hajujen ja rikkivedyn torjuntaan: