Toimitusvarmuus

NitCal on nitraattisuoloista valmistettu seos, jonka Yara kehitti 1990-luvun alkupuolella. Yara on maailman suurin nitraattien tuottaja. Tuotekehitystiimimme hyödyntävät laajaa kokemustaan kehitellessään uusia sovelluksia eri teollisuudenaloille, kuten vaikkapa rakennusteollisuuden tarpeisiin. Pystymme vastaamaan kysyntään ympäri vuoden ja tekemään toimitukset suoraan toimipaikkaasi.

Supply Reliability

NitCalin ansiosta rakennustöitä ei tarvitse keskeyttää kylmälläkään säällä. Pakkanen ja talviset äärilämpötilat eivät enää muodosta ongelmaa. Yara toimittaa betonin sitoutumista kiihdyttävän NitCal-lisäaineen luotettavasti ja ajoissa rakennustyömaan tai betonin valmistuspaikan sijainnista riippumatta. Meiltä saat myös parhaat neuvot tuotteen säilytyksestä ja käsittelystä.

Sitoutumista kiihdyttävä NitCal-lisäaine voidaan tilaajan tarpeiden mukaisesti toimittaa joko bulkkitavarana tai IBC-kontissa (Intermediate Bulk Container). NitCal on nitraattisuoloista valmistettu seos, jonka Yara kehitti 1990-luvun alkupuolella. Kehitystyössä hyödynnettiin Yaran vankkaa asiantuntemusta nitraateista.

Yara on maailman suurin nitraattien tuottaja. Tuotekehitystiimimme kehittelevät uusia sovelluksia eri teollisuudenaloille, kuten vaikkapa rakennusteollisuuden tarpeisiin. Tuote toimitetaan suoraan toimipaikkaasi. Yaran maailmanlaajuinen toimitusketju kattaa 200 terminaalia ja varastoa eri puolilla maailmaa. Olemme lähellä ja pystymme toimittamaan NitCal-tilaukset varmasti ajoissa.

Tyytyväisiä käyttäjiä ympäri maailmaa

Betonin sitoutumista kiihdyttävällä seosaineella on käyttäjiä niin johtavien betoninvalmistajien kuin lukuisten rakennustyömaaurakoitsijoidenkin joukossa.

Incheon International Airport, South KoreaIncheonin kansainvälinen lentokenttä Etelä-Koreassa

NitCal valittiin betonin sitoutumista kiihdyttämään, koska se toimii tehokkaasti myös kylmissä sääolosuhteissa ja parantaa rakenteiden kestävyyttä pitkällä aikavälillä. Incheon on Etelä-Korean suurin lentokenttä. Lentokenttien kansainvälinen yhteistyöjärjestö (ACI, Airports Council International) on valinnut sen vuodesta 2005 lähtien joka vuosi maailman parhaaksi lentokentäksi.

 

Troll A, situated in the North Sea

Porauslautta Troll A Pohjanmerellä

Pohjanmerellä sijaitseva Troll A on maailman korkein liikuteltava betonirakennus, joka oli mahdollista rakentaa ja ottaa käyttöön aikataulun mukaisesti NitCalin ansiosta. Troll A on Pohjanmerellä sijaitseva kaasun- ja öljynporauslautta, jonka rakennusaikaa täytyi nopeuttaa alkuperäisestä suunnitelmasta. Siksi betonin sitoutumista täytyi kiihdyttää NitCalin avulla.

Rikhard Blomqvist
Rikhard Blomqvist
Myyntipäällikkö, Nitrates