Palvelut ja laitteistot NOx-päästöjen hallintajärjestelmille

Yaran DeNOx-järjestelmät on suunniteltu kestämään myös haastavissa olosuhteissa ja tarjoamaan luotettavaa päästöhallintaa useiksi vuosiksi eteenpäin. Niiden käyttöympäristö on kuitenkin armoton. Olemme auttaneet monia toimipaikkoja jo yli 20 vuoden ajan NOx-päästöjen hallintajärjestelmien asennuksessa, päivittäisessä käytössä, huollossa ja valvonnassa.

Olipa toimipaikkasi voimalaitos, sementtitehdas tai jätteenpolttolaitos, hyödynnämme ammattitaitoamme ja asiantuntemustamme NOx-päästöjen hallintajärjestelmäsi optimoinnissa ja käyttökustannuksien pienentämisessä seuraavin keinoin:

  • Huolto, varaosien toimitus, SNCR- ja SCR-järjestelmien tehokkuuden parantamiseen tähtäävä arviointi ja turvallisuusmittaukset
  • Neuvonta ammoniakin tai urean tarpeesi mukaisen varastointijärjestelmän asennuksessa ja järjestelmän asennus, varaston etämittausjärjestelmien asennus, ammoniakin turvallisen käsittelyn koulutushenkilökunnalle.
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Kemikaalit

Yara Miljö SNCR System

SNCR-järjestelmän huolto, pienet NOx-päästöt

Ennaltaehkäisevän huolto-ohjelmamme ja varaosaratkaisujemme avulla toimintasi NOx-päästöt pysyvät pieninä vuodesta toiseen ongelmitta ja jatkuvasti.

Lue lisää

Power plant

Pienten NOx-päästöjen optimointiohjelma

Teemme arvion toimipaikkasi nykyisestä pienten NOx-päästöjen tilanteesta ja kerromme, kuinka sitä voisi parantaa. Parannuksilla voi pienentää käyttökustannuksia tai pitää käyttökatkokset mahdollisimman pieninä.

Lue lisää

At cement plant

NOx-hallinnan reagenssien varastointiratkaisut – vakiomalliset tai räätälöidyt

Varastointiratkaisumme on suunniteltu hyödyntämään toimipaikassasi saatavilla oleva tila. Niitä on helppo huoltaa ja käyttää ja ne voidaan suunnitella uusien tai olemassa olevien NOx-hallintajärjestelmien mukaan.

Lue lisää

Ammonia delivery

Turvallinen käyttö, pienet NOx-päästöt

Työntekijöiden koulutus on erittäin tärkeää, sillä virheellinen käsittely voi johtaa vakaviin seurauksiin. Järjestämme tarvittaessa turvallisuuskoulutuksen NOx-päästöjen vähennystoimenpiteisiin osallistuvalle tiimillesi.

Lue lisää