YaraVita-lehtilannoitteet

YaraVita-lannoitteet

YaraVita® -lehtilannoitteet ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia täydennyslannoitteita. Ne sopivat hyvin tankkiseoksiin sekoitettuna keskenään ja/tai kasvinsuojeluaineiden kanssa.

YaraVita-tuoteperheeseen kuuluu lannoitteita yksittäisten ravinnepuutosten korjaamiseen ja ravinneseoksia, jotka ovat räätälöity tehostamaan sadonmuodostusta eri kasveilla. Osa lehtilannoiteista soveltuu myös luonnonmuokaiseen viljelyyn. Oikea ravinteiden käyttö, oikeaan aikaan, oikealla määrällä varmistaa laadukkaan sadon.

Tuoteperhe on nyt laajentunut uusilla biostimulanttituotteilla!

Lue lisää biostimulanteista

Tilaa uutiskirje

Tutustu YaraVita kasvikohtaiseen käyttötaulukkoon

YaraVita-biostimulanteilla tehoa kasvin stressinsietoon

YaraVita-ruiskutusta

YaraVita-biostimulantit sisältävät bioaktiivisia aineita sekä niiden vaikutusta tukemaan pieniä määriä ravinteita. Uusi teknologia tähtää viljelykasvien stressinsietokyvyn paranemiseen sekä kasvien ravinteiden oton tehostumiseen. 

Lue lisää Yaran uusista biostimulanteista

Taas maailmanennätys Uuden-Seelannin Eteläsaarelle!

Taas maailmanennätys Uuden-Seelannin Eteläsaarelle!

Eric ja Maxine Watson viljelevät maata Uuden-Seelannin Eteläsaarella. He pääsivät vuonna 2020 Guinnessin ennätystenkirjaan vehnäsadollaan, joka oli uskomattomat 17,398 tonnia hehtaarilta. Sadon lannoittamiseen käytettiin mm. YaraVita-lehtilannoitteita.

Lue lisää maailmanennätyssadosta

Lannoitevalikoima

Yaralla on kattava lannoitevalikoima maatalouteen, metsätalouteen ja kasvihuoneviljelyyn

Yaran monipuolinen lannoitevalikoima sopii niin peltoon, metsään kuin kasvihuoneviljelyynkin. 

 

Katso tästä kaikkien lannoitteiden ravinnesisällöt (pdf)

Työkalut

N-Sensor

Yaran lannoiteratkaisuilla saavutetaan korkea ja laadukas sato ympäristöystävällisellä tavalla, sillä ravinteet käytetään tehokkaasti, eikä ravinteita kerry maahan tai huuhtoudu vesistöön.  Yara N-Sensor ja N-Tester tarkentavat typpilannoituksen kasvukaudella. Yara Megalab-kasvianalyysillä selvitetään piilevät ravinnepuutokset.

Työkalut

Lannoiteturvallisuus

Lannoiteturvallisuus

Yaran lannoitteita on turvallista kuljettaa, varastoida ja käyttää. Puhtaustakuu takaa, että Yara Suomessa valmistetuilla lannoitteilla on lainsäädännön raja-arvoja tiukemmat raskasmetallivaatimukset.

Lannoiteturvallisuus