toukokuuta 01, 2023

YaraVita-lehtilannoituksella virkistystä kasvuun

Alkukasvukaudesta pieni lisäpotku kasvustolle on usein paikallaan. YaraVita-lehtilannoitteet sopivat tarkkaan lannoituksen täydentämiseen ja kasvun virkistämiseen. Fosfori ja mangaani edistävät myös juuriston kasvua.
YaraVita-lehtilannoituksella virkistystä kasvuun
YaraVita-lehtilannoituksella virkistystä kasvuun

Kasvukauden alussa nopean kasvun näkee konkreettisesti pellolla lisääntyvänä vihreytenä, mutta myös maan alla vahvaksi kehittyvän juuriston merkitys on erittäin tärkeä. Vahva juuristo mahdollistaa tehokkaan veden ja ravinteiden oton, tukee sadonmuodostusta ja parantaa kasvuston kestävyyttä vaihtelevissa olosuhteissa.

YaraVita lannoituksen täydentämiseen ja kasvun virkistämiseen

Fosforia sisältävät YaraVita Solatrel, Starphos MnP ja Starphos CMZ antavat lisää energiaa syys- ja kevätkylvöisille kasvukauden alussa. YaraVita Mantrac pro -lehtilannoitus on tehokas tapa estää tai korjata uhkaava mangaanin puute.

Muista myös moniravinteinen lehtilannoite YaraVita GRAMITREL B viljojen hivenravinnepuutosten torjuntaan ja kasvun edistämiseen sekä YaraVita biostimulantit.

YaraVita-lehtilannoitteet sopivat tankkiseoksiin useimpien kasvinsuojeluaineiden kanssa. Katso sekoitettavuustaulukko osoitteessa yara.fi/yaravita. Sekoitettavuuden voi myös pyytää testattavaksi Yara TankmixIT -sovelluksen kautta.