lokakuuta 28, 2021

Ruotsinkielinen lannoiteopas julkaistu – kuuntele myös podcastjakso lannoiteoppaasta!

Ruotsinkielinen Yaran lannoiteopas saapuu tilaajille postitse lähipäivinä. Kuuntele myös uusin Leipä leveämmäksi -podcast-jakso, jossa Yaran asiakkuuspäälliköt Taija ja Harri kertovat lannoiteoppaasta.
Ruotsinkielinen Yaran lannoiteopas saapuu tilaajille postitse lähipäivinä.
Ruotsinkielinen Yaran lannoiteopas saapuu tilaajille postitse lähipäivinä.

Ruotsinkielinen Yaran lannoiteopas, Gödslingsguide 2021–2022, on julkaistu. Oppaasta löydät lannoitusohjelmia eri kasvilajeille ja tietoa Yaran laajasta, uudistetusta tuote- ja palveluvalikoimasta.

Ruotsinkielinen opas ilmestyy tilaajille tämän ja ensi viikon aikana. Opasta on jaettu myös Lantmännen Agron, Hankkijan, Suomen Maataloustukun ja Puutarhaliike Helteen myymälöihin asiakkaita varten.

Suomenkielinen Yaran lannoiteopas 2021-2022 julkaistiin syyskuussa. Sekä suomen- että ruotsinkieliset oppaat voi tilata myös pdf-versiona suoraan omalle koneelle Yaran kotisivuilta.

Kuuntele podcast-jakso lannoiteoppaasta

Uusimmassa Leipä leveämmäksi -podcastjaksossa on aiheena Yaran lannoiteopas. Jaksossa kuulet, mitä kaikkea oppaaseen sisältyy ja miten hyödynnät opasta ja sen taulukoita parhaiten.

Oppaaseen tutustutaan yhdessä Yaran asiakkuuspäälliköiden, Taija Saaren ja Harri Nopasen, kanssa. Taija ja Harri kertovat lyhyesti myös työstään, sekä päällimmäiset mietteet menneestä kasvukaudelta omilta alueiltaan. 

Kuuntele podcast-jakso!

Yaran asiakkuuspäälliköt Harri Nopanen Taija Saari sekä Linnea Nordling markkinointiviestinnästä studiolla äänittämässä podcastia.
Yaran asiakkuuspäälliköt Harri Nopanen ja Taija Saari sekä Linnea Nordling markkinointiviestinnästä studiolla äänittämässä podcastia.