UUTTA! Leipä leveämmäksi -podcast

Ensimmäiset Leipä leveämmäksi -podcastit ovat ilmestyneet. Kuuntele mm. Mika Lehtisen vinkit sokerijuurikkaan viljelyyn.

 

Podcastit tarjoavat hyvän vaihtoehdon esimerkiksi perinteisen radion kuunteluun. Niissä on se etu, että voit valita itsellesi eniten kiinnostavia sisältöjä ja kuunnella niitä juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Yaran podcastit löydät myös Spotifystä ja Apple Podcasts -sovelluksesta!

 

Tähän asti ilmestyneet Yaran podcastit

6. Uusimmassa Leipä leveämmäksi -podcastissa on painavaa asiaa Yaran Air1 AdBlue-liuoksesta. Se muuttaa dieselöljyä käyttävien autojen, traktoreiden ja työkoneiden pakokaasun haitalliset typpioksidit vaarattomaksi typeksi ja vesihöyryksi. Yaran asiantuntijat Juha Sarlund ja Sami Ruisma käyvät jaksossa läpi mm. yleisimpiä kysymyksiä ja omakohtaisia kokemuksia AdBluen käytöstä.

 

5. Jaksossa keskustellaan YaraVita-tuoteperheestä sekä Yaran uusista biostimulanteista Tapio Lahden ja Aleksi Simulan johdolla. YaraVita-biostimulantit sisältävät kasvin kasvua edistäviä biostimulantteja sekä kasviravinteita. Teknologialla tavoitellaan viljelykasvin parempaa stressinsietokykyä ja ravinteiden hyödyntämistä.

 

4. Jaksossa Lauri Heimala ja Roland Westerberg pohtivat digitalisaation tuomia mahdollisuuksia lannoitukseen. Mitä erilaisia Yaran digitaalisia ratkaisuja on olemassa ja kuinka ne ovat lisänneet typen käytön tehokkuutta maataloudessa? 

 

3. Jaksossa Tapio Lahti ja Anne Kerminen Yaralta johdattavat kuulijat kasvinravinteiden maailmaan ja lannoitteiden käytön kehitykseen Suomessa. 

 

2. Leipä Leveämmäksi -podcastissa Risto Linnainmaa kertoo, kuinka hän viljelee nurmia resurssitehokkaasti. Juttu on julkaistu 2/2019 Leipä Leveämmäksi -lehdessä, ja kuviin voit tutustua täältä

 

1. Leipä leveämmäksi -podcastissa pääset kuulemaan miten viljelijä Mika Lehtisen lannoittaa sokerijuurikaspellot. Juttu on ilmestynyt 2/2019 Leipä leveämmäksi -lehdessä