syyskuuta 12, 2021

Kotimaiset HeVi-lannoitteet nyt myynnissä!

Kotimaassa valmistetut YaraMila HeVi -lannoitteet ovat oikea valinta suomalaiseen vihannes-, hedelmä- ja marjakasvien viljelyyn. YaraMila HeVi -lannoitteissa on kaikki tarpeellinen kevään peruslannoitukseen.
Kotimaiset HeVi-lannoitteet nyt myynnissä!
Kotimaiset HeVi-lannoitteet nyt myynnissä!

YaraMila HeVi -lannoitteissa typen ja kaliumin suhde on sopiva vaativien erikoiskasvien viljelyyn.  Kalium on sulfaattimuodossa, joka tuo lannoitteeseen myös runsaasti rikkiä. Monet vihanneskasvit, kuten esimerkiksi kaalit, tarvitsevat paljon rikkiä ja sitä on meillä usein maassa liian vähän (Kuva 1).

Kuva 1. Keräkaalin sato lannoitettuna typellä, typellä ja rikillä sekä kaliumsulfaattia sisältävällä NPK -lannoitteella (Yara Hanninghof)


Runsas kalium pitää kasvin vesitalouden kunnossa ja varmistaa yhteyttämistuotteiden siirtymisen myyntisatoon, esimerkiksi perunalla. Valikoimasta löytyy myös sopiva tuote erilaisille maan fosforiluokille.

YaraMila HeVi -lannoitteiden typpimäärä antaa mahdollisuuden lisälannoittaa kasvukaudella sääolojen kehittymisen mukaan. Voit lisätä YaraLiva Nitrabor -typpilannoitteen mukana kalsiumia ja booria, jotka parantavat hedelmien ja vihannesten käyttölaatua ja vähentävät kasvuvaurioita. Matalatyppinen YaraMila Hevi 1 on sopiva lannoite useimpien monivuotisten kasvien ja puiden syyslannoitukseen. YaraMila HeVi:t sisältävät monipuolisesti hivenravinteita ja magnesiumia, joiden saanti nopeasti kasvavissa kasvinosissa saattaa heikentyä.

Tutustu valikoiman lannoitteisiin: 

YaraMila HeVi 1
Yara HeVi 2
YaraMila HeVi 3
Yara HeVi 4
YaraMila HeVi 6
Yara HeVi NK 1
Yara HeVi NK 2 

Lue lisää YaraMila Hevi -lannoitteista:

yara.fi/yaramila
yara.fi/muut-tuotteet