maaliskuuta 31, 2020

Miten Yara näkyy tilallasi? – Osallistu kuvakilpailuun ja voita YaraVita-lehtilannoitetta!

Kolme eniten tykkäyksiä kerännyttä kuvaa voittavat 50 litraa YaraVita Mantrac Pro -lehtilannoitetta. Lisäksi kaikkien tykkääjien kesken arvotaan Yaran suursäkkiveitsi. Kuvakilpailu käydään Yaran Facebookissa.
Osallistu Yaran kuvakilpailuun. Kuvan teeman tulisi kuvastaa sitä, kuinka Yara näkyy tilallasi.
Osallistu Yaran kuvakilpailuun. Kuvan teeman tulisi kuvastaa sitä, kuinka Yara näkyy tilallasi.
Osallistu Yaran kuvakilpailuun. Kuvan teeman tulisi kuvastaa sitä, kuinka Yara näkyy tilallasi.
Osallistu Yaran kuvakilpailuun. Kuvan teeman tulisi kuvastaa sitä, kuinka Yara näkyy tilallasi.

Miten Yara näkyy tilasi arjessa? Ovatko lannoitesäkit siistissä pinossa varastossa? Joko teit kevätlannoitukset ja napsaisit samalla kuvan? Tai löytyykö arkistojen kätköstä komeaa lannoituskuvaa viime kasvukaudelta?

Jaa nyt kuvasi Yaran Facebookissa ja osallistut kuvakilpailuun! Kilpailuun pääset osallistumaan liittämällä kilpailusta kertovan postauksen kommenttikenttään kuvan. Postaus on tehty 31.3. ja se löytyy vain Yaran Facebook-sivuilta, otsikolla ”Miten Yara näkyy tilallasi – osallistu kuvakilpailuun!”.

Kolme eniten tykkäyksiä Yaran Facebookissa kerännyttä kuvaa saavat palkinnoksi 50 litraa YaraVita Mantrac Pro -lehtilannoitetta. Lisäksi arvomme kaikkien kuvista tykänneiden kesken yhden Yaran suursäkkiveitsen. Kampanja-aika on 31.3.2020–6.4.2020. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Tutustu kilpailun sääntöihin tarkemmin täältä