Asiakasedut


Yara N-Tester BT -typpimittari

 

Yaran asiakkaana sinulla on mahdollisuus saada N-Tester BT -typpimittari käyttöösi. 

Tilauslomake tämän vuoden N-Tester-erästä on sulkeutunut. Ilmoitamme N-Testerin saajille henkilökohtaisesti kevään aikana.

Oma Yara -sovellus

 

Oma Yara on uusi tapa seurata omia tilauksiasi, sekä antaa palautetta tuotteesta tai toimituksesta. Ota sovellus käyttöön alla olevan linkin ohjeiden kautta.

Lue lisää tästä.

 

Atfarm-täsmälannoituspalvelu

 

Asiakkaanamme saat Atfarm-täsmälannoitustyökalun käyttöösi vuoden 2024 ajan.
Lue lisää ja kirjaudu palveluun: yara.fi/atfarm

Kutsuja asiakastilaisuuksiin ja messuille

 

Järjestämme asiakkaillemme ajoittain tapahtumia ja tilaisuuksia sähköpostitse. Jos et ole saanut kutsujamme, et ehkä ole vielä postituslistallamme. Liity uutiskirjeen tilaajalistallemme, niin kuulet tapahtumista ensimmäisten joukossa.  

 

Käytä alla olevaa lomaketta yhteystietojesi päivitykseen, niin saat meiltä kutsuja tapahtumiin.

Tilakoetoiminta

 

Etsimme jatkuvasti uusia tiloja lannoituskokeisiimme. Mikäli olet kiinnostunut koetoimintayhteistyöstä, ole yhteydessä oman alueesi asiakkuuspäällikköön.  

 

Lannoiteopas

Yara lannoiteopas 2023

 

Jaamme vuosittain Yaran lannoiteoppaan asiakkaillemme kotiin postitettuna. Oppaaseen on kattavasti koottuna uusin tieto lannoitevalikoimastamme sekä lannoitteiden oikeaoppisesta käytöstä. Yaran lannoiteopasta julkaistaan suomeksi ja ruotsiksi. 

Seuraava Yaran lannoiteopas ilmestyy kesäkuussa 2024.

Hyödynnä lannoittamisen ammattijulkaisut tuotantosi hyväksi!

Uutiskirjeistä ja Leipä leveämmäksi -lehdestä saat kattavasti käyttöösi asiantuntevaa lannoitustietoa peltojesi kasvupotentiaalin ylläpitämiseen. Tällä lomakkeella voit myös päivittää yhteystietosi. Lannoiteopas lähetetään vuosittain Yaran asiakkaille.

Olen..

Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn Yara Suomen Tietosuojan mukaisesti.