lokakuuta 17, 2020

Tee syyslannoitus YaraVitalla

Nyt on oikea aika varmistaa syysviljojen oraiden talvehtiminen. YaraVita-lehtilannoitteet varmistavat talvehtimisen juuria vahvistamalla. Erityisesti mangaania käytetään yleisesti syysviljojen syyslannoituksessa.
Nyt on oikea aika varmistaa oraiden talvehtiminen.
Nyt on oikea aika varmistaa oraiden talvehtiminen.

Syysviljojen oraat ovat kehittyneet hyvin lämpimän syksyn aikana ja nyt säiden kylmetessä on oikea hetki varmistaa talvehtiminen. YaraVita-lehtilannoitteiden ravinteet turvaa viljelykasvien talvehtimista vahvistamalla juuristoa. Ruiskutuksen voi useimmiten tehdä yhdessä lumihomeentorjunnan kanssa. Tankkiseoksen yhteensopivuuden voit tarkastaa linkistä YaraVita-lehtilannoitteiden ja kasvinsuojeluaineiden sekoitustaulukosta.

YaraVita Mantrac Pro on maailmalla yleisesti käytetty syysviljojen syyslannoituksessa. Mangaani auttaa kasvia vahvistamaan juuristoa, ja näin ollen varmistaa talvehtimista ja nopeaa kasvuun lähtöä keväällä.

Viljelijä voi valmistella syysviljan tai syysöljykasvien talvehtimisen myös moniravinteisilla YaraVita Gramitrel B, YaraVita Mancozin ja YaraVita Brassitrel Pro -lehtilannoitteilla. Niiden ravinnekoostumukset ovat kyseisille kasveille räätälöityjä ja  pitkävaikutteisina tuotteina ne turvaavat talvehtimista ja hyvää kasvuun lähtöä keväällä.

Kasvin energiavaroja talveksi ja kevään kasvuunlähtöön voi tankata fosforia ja mangaania sisältävillä YaraVita Starphos -lehtilannoitteilla.