toukokuuta 24, 2024

Uusi korkeafosforinen YaraMila Y 8 -lannoite syysviljoille

Yara tuo markkinoille uuden korkeafosforisen YaraMila Y 8 -lannoitteen syyskylvöille.
Uusi korkeafosforinen YaraMila Y 8 -lannoite syysviljoille
Uusi korkeafosforinen YaraMila Y 8 -lannoite syysviljoille

YaraMila Y 8 NPK 9-11,6-20 soveltuu pääravinnesuhteiltaan erityisesti syysviljojen kylvölannoitukseen lohkoille, joiden fosforintarve on korkea (fosforiluokka huono, huononlainen tai välttävä). Syyskylvöisten viljalajien suosio on kasvanut. Uutuustuote vastaa tähän tarpeeseen ja kysyntään. 

Tuotteessa on korkea fosforipitoisuus: 11,6 prosenttia. Typpipitoisuus on 9 prosenttia ja kaliumpitoisuus 20 prosenttia. Lisäksi se sisältää rikkiä ja mangaania. Tasapainoinen syyslannoitus edistää kasvua ja juuriston kehitystä sekä parantaa edellytyksiä talvehtimiseen ja suureen satoon.

Varmista toimitus syyskylvöille ja tilaa syksyn lannoitteet nyt

"Yara aloitti tänä vuonna syyskylvettävien kasvien lannoitteiden myynnin entistä aikaisemmin, jotta lannoitteet ehtivät tiloille ajoissa ennen syyskylvöjä. Muutoksen taustalla on syyskylvöisten lajikkeiden suosion kasvu. Toimitukset ovat aiempina vuosina ehtineet osalle tiloista varsin täpärästi, kun niitä on tehty yhtä aikaa uuden kauden lannoitteiden kanssa. Syyslannoitteet kannattaakin ostaa jo nyt, ennen uuden kauden lannoitemyyntiä", kertoo Yara Suomen kaupallinen johtaja Roland Westerberg.

YaraMila Y 8 on osa YaraMila-tuoteperhettä. YaraMila®-lannoitteiden ravinnekoostumus vastaa tasapainoisesti eri kasvien ravinnetarpeita.