huhtikuuta 09, 2024

Uusin Leipä leveämmäksi -lehti on ilmestynyt!

Leipä leveämmäksi on Yara Suomen lehti maa- ja metsätalouden ammattilaisille. Vuoden 2024 ensimäinen lehti on ilmestynyt – tutustu lehden sisältöön lisää tästä!
Uusin Leipä leveämmäksi -lehti on ilmestynyt!
Uusin Leipä leveämmäksi -lehti on ilmestynyt!

Intohimona kokeileminen ja uuden omaksuminen viljelyssä

Nousiaisissa viljatilaa pyörittävä Ilmari Hunsa on kokeilunhaluinen niin kasvilajien kuin täsmälannoitustyökalujenkin suhteen.

Vannoutuneena jaetun lannoituksen hyödyntäjänä Hunsa jakaa typen viljojen lisäksi myös osalle erikoiskasveista. Lue Hunsan haastattelu sivuilta 10–12. 

Metsänlannoituksen puolestapuhuja

Metsänomistaja ja konserttimestari Antti Laasasen mielestä lannoitus on paras tapa lisätä metsän tuottoa. “Minusta on tullut metsänlannoituksen vankkumaton kannattaja ja puolestapuhuja.”

Lue seinäjokelaisen haastattelu lehden sivuilta 24–25. 

Poikeuksellinen kasvukausi haastoi kevätviljat

Kasvukausi 2023 jäi mieleen haastavista sääoloista – niin Yara Suomen tutkimusasemalla Kotkaniemessäkin. Sadot jäivätkin viljoilla normaalia pienemmiksi.

Muokkauskerroksesta otettujen maanäytteiden mukaan heikko sato ei kuitenkaan lisännyt liukoisen typen määrää syksyllä maassa. Lue lisää sivuilta 14–15.

Tutustu Leipä leveämmäksi -digilehteen

Pääset tutustumaan Leipä leveämmäksi -digilehteen täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Leipä leveämmäksi -digilehden tilauslomake

Etkö ole vielä Leipä leveämmäksi -lehden tilaaja? Voit ryhtyä printtilehden tilaajaksi veloituksetta alla olevan linkin kautta.

Leipä leveämmäksi -printtilehden tilaajaksi