tammikuuta 03, 2024

Kesäharjoittelijoita Yara Kotkaniemen tutkimusasemalle

Yara Kotkaniemessä on avoinna useita kesätyöpaikkoja koetoiminnan ja maatilan tehtävissä. Tutkimusasemalla on mahdollista suorittaa maatila- tai erikoistumisharjoittelu tai muutoin vahvistaa ammatillista osaamista koetoiminnan ja maatalouden parissa.
Kesäharjoittelijoita Yara Kotkaniemen tutkimusasemalle
Kesäharjoittelijoita Yara Kotkaniemen tutkimusasemalle

Me Yarassa tuotamme ratkaisuja kestävään maatalouteen ja ympäristönsuojeluun. Yhteistyössä eri toimijoiden kanssa osallistumme globaalien haasteiden kuten ruoan ja luonnonvarojen riittävyyden sekä ilmastonmuutoksen ratkaisemiseen kannattavasti ja vastuullisesti.

Tietoja yksiköstä: Yara Kotkaniemi on osa Yaran kansainvälistä organisaatiota ja sijaitsee Vihdissä, noin 50 kilometrin päässä Helsingistä. Alueella on peltoa noin 90 hehtaaria. Tutkimusasemalla tehdään pääasiassa lannoitukseen, mutta myös kasvinsuojeluun ja lajiketestaukseen liittyviä kenttäkokeita. Kokeiden ulkopuolelle jäävää peltoa viljellään hyvien viljelykäytäntöjen mukaisesti.

Työtehtävät
•             Erilaiset koetoimintaan liittyvät tehtävät
•             Maatilan käytännön työt
Edellytykset
•             Kiinnostusta koetoimintaa ja maatilan peltoviljelyä kohtaan
•             Koetoiminnan vaatima tarkkuus
•             Ruiskuttajan tutkinto on hyvä suorittaa ennen harjoittelun alkua
•             Työkokemus maatalouden työtehtävissä on eduksi, mutta ei pakollinen
•             Vähintään B-ajokortti

Tehtävät soveltuvat ensisijaisesti yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille.

Lisätiedot

Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja päättyvät elo-syyskuussa. Tarjoamme sinulle tilaisuuden mukana erilaisissa koetoiminna ja peltoviljelyn työtehtävissä.

Hakemukset pyydämme lähettämään nettisivujemme kautta osoitteessa https://jobs.yara.com/ 29.2.2024 mennessä. Kannattaa kuitenkin olla nopea, sillä hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa
Tutkimusaseman esimies Juha Liespuu, puh. +358 50 369 9522

Hakuaika

Hakuaika päättyy 29.2.2024. 

Yara on sitoutunut luomaan monimuotoisen ja osallistavan työympäristön. Olemme ylpeitä siitä, että työnantajana tarjoamme tasavertaiset mahdollisuudet kaikille. Uskomme, että monimuotoisen ja osallistavan työympäristön luominen on sekä oikea että fiksu tapa toimia. Tämän saavuttamiseksi Yara on ottanut monimuotoisuuden ja osallistamisen (D&I) yhdeksi seitsemästä strategisesta toimenpiteestä ja lisäksi yli 400 työntekijäämme ympäri maailman kuuluu D&I-lähettiläiden verkostoon.
Tutustu kesätyöpaikkoihin osoitteessa www.yara.com/careers ja katso millaisia työtehtäviä on tarjolla. Lähetä hakemuksesi 29.2.2024 mennessä