heinäkuuta 18, 2022

Tiedote Yaran asiakaspalvelussa tapahtuneista muutoksista

Yaran asiakaspalvelun puhelut suomalaisista numeroista ovat toistaiseksi estyneet Suomeen. Vaikka asiakaspalvelu ei pysty soittamaan suomalaisista numeroista, puheluiden vastaanottaminen asiakaspalvelussa suomalaisiin numeroihin onnistuu normaalisti.

Hyvä Asiakas,

1.7. alkaen Suomi on asettanut uusia rajoitteita ulkomailta tapahtuvalle matkapuhelinliikenteelle. Kun soitetaan kansainvälinen IP-osoitepohjainen puhelu, mikä käyttää suomalaista numeroa soittaessaan suomalaiseen numeroon, puhelu estyy automaattisesti. Koska asiakaspalvelumme on Liettuassa ja käyttää IP-osoitepohjaista puhelinjärjestelmäohjelmistoa, asiakaspalvelumme puhelut suomalaisista numeroistamme ovat estyneet Suomeen. Vaikka asiakaspalvelumme ei pysty soittamaan teille suomalaisista numeroista, pystymme vastaanottamaan puhelunne asiakaspalvelussa suomalaisiin numeroihin normaalisti. Tavoitatte meidät siis edelleen tuttuja ja tunnettuja kanavia pitkin.

Näin ollen asiakaspalvelumme soittaa teille tarvittaessa Yaran Liettualaisesta numerosta +370 52440044. Toivomme, että vastaatte tähän numeroon, kun soitamme, koska meillä on asiaa teille tilauksestanne, kiitos. Tähän numeroon ei kuitenkaan pidä soittaa takaisin vaan käyttää tuttua paikallista, suomalaista asiakaspalvelunumeroanne.

Pahoittelemme tilannetta ja etsimme ratkaisua, missä numerot toimivat normaalisti.