toukokuuta 09, 2022

Tervetuloa Eväitä Suomen maasta -kiertueelle!

Maailma muuttuu, muututaan mekin – Tule mukaan hakemaan ratkaisuja uudenaikaiseen viljelyyn!
Tervetuloa Eväitä Suomen maasta -kiertueelle!
Tervetuloa Eväitä Suomen maasta -kiertueelle!

Maatalous on viime aikoina kohdannut ennennäkemättömiä myllerryksiä. Eväitä Suomen maasta -kiertueen tehtävänä on olla muutoksessa viljelijän tukena – hakemalla yhdessä realistisia, tutkimukseen perustuvia ratkaisuja haasteisiin sekä pohtimalla sitä, miltä maatalous Suomessa näyttää 5–10 vuoden kuluttua. Osallistumalla mihin tahansa kiertueen pysähdyspaikoista pääset kuulemaan alan yritysten ja organisaatioiden työstä ja tavoitteista kestävämmän maatalouden eteen. 

Tapahtumassa kuulet yritysten puheenvuoroja suomalaisen maatalouden haasteista ja mahdollisuuksista, hiilen sidonnasta ja päästöjen vähentämisestä, kustannuskriisistä ja sen ratkaisukeinoista sekä myös yritysten toiveista viljelijöiden suuntaan.

Lisäksi pääset tutustumaan yritysten esittelypisteisiin, tilan nolla- ja lisälannoitusruutuihin ja vaihtamaan kuulumisia rennossa tunnelmassa yritysten edustajien sekä viljelijöiden kanssa. Tapahtumassa on ruoka- ja juomatarjoilu kaikille ennakkoon Yaran nettisivujen kautta ilmoittautuneille.

Lue lisää kiertueesta, valitse itsellesi sopivin pysähdyspaikka ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä! 

Kiertueen kotisivuille