helmikuuta 03, 2022

UUTUUS orgaaninen kierrätyslannoite YaraSuna™ BIO Plus 10-4-1

YaraSuna™ BIO Plus 10-4-1 on Suomessa valmistettu orgaaninen kierrätyslannoite. Se soveltuu käytettäväksil luonnonmukaisessa viljelyssä tai osana perinteistä viljelyä.
UUTUUS orgaaninen kierrätyslannoite YaraSuna™ BIO Plus 10-4-1
UUTUUS orgaaninen kierrätyslannoite YaraSuna™ BIO Plus 10-4-1

Tuote on helppo levittää tavallisilla levittimillä ja kylvölannoittimilla. 800 kg suursäkeissä se säilyy hyvin oikeaoppisesti varastoituina.

Tehoa on parannettu aktivointiaineella

• Nopeuttaa lannoitteen orgaanisen typen hajoamista
kasveille käyttökelpoiseen muotoon.
• Tuotteen helppoliukoinen hiili ja aminohapot
aktivoivat maan mikrobitoimintaa heti kasvukauden
alusta.
• Parantaa typenkäytön tehokkuutta.
• Sadonlisää +55 % verrattuna lannoittamattomaan (Yara Kotkaniemi 2021)

YaraSuna BIO Plus 10-4-1 on myynnissä Hankkijalla.

YaraSuna – uusi kierrätyslannoitteiden tuoteperhe

YaraSuna on uusi kierrätyslannoitteiden tuoteperhe, joka on kehitetty täydentämään viljelijöille ja metsänomistajille tarjottavaa lannoitevalikoimaa maaperän hyvinvoinnin tukemiseksi ja viljelykasvien sekä puiden kasvun ja terveyden edistämiseksi. Valmistuksessa käytetään vain laadukkaita raaka-aineita valvotussa prosessissa.

YaraSuna™ BIO Plus 10-4-1 ja YaraSuna™ 9-4-2 ovat orgaanisia kierrätyslannoitteita peltoviljelyyn. YaraSuna™ BOREA, YaraSuna™ HORUS ja YaraSuna™ CINIS+ ovat tuhkapohjaisia kierrätyslannoitteita metsänlannoitukseen.

Orgaaniset YaraSuna-kierrätyslannoitteet ovat Yaran maailmanlaajuisten laatustandardien mukaisia. Kaikki YaraSuna™-tuotteet valmistetaan Suomessa Yaran omistamilla tuotantolaitoksilla Nokialla ja Viitasaarella.

YaraSuna-tuotteet ovat kotimaisia ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki. Lannoitesäkit voi kierrättää Reilu Teko -lannoitesäkkikeräyksessä.

Lue lisää