maaliskuuta 16, 2021

Kestävästi tuottava maatalous -stipendit ovat haettavissa

Yaran ja maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan yhteistyössä myöntämät Kestävästi tuottava maatalous -stipendit ovat jälleen haettavissa! Stipendin hakuohjeet ja hakulomakkeen löydät osoitteesta yara.fi/stipendi. Hakuaika vuoden 2021 stipendeille on 17.3.–2.5.2021.
Kestävästi tuottava maatalous -stipendit ovat haettavissa
Kestävästi tuottava maatalous -stipendit ovat haettavissa

Yara Suomi Oy ja Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellinen tiedekunta kannustavat opiskelijoita pohtimaan ruoantuotantoa Kestävästi tuottavan maatalouden näkökulmasta. Vuoden 2021 stipendien hakuaika on 17.3.–2.5.2021. Stipendejä jaetaan yhteensä 12 000 euron arvosta. Lisätietoja löydät osoitteesta yara.fi/stipendi

Stipendiä voi hakea MMTDK:n hyväksymällä opinnäytetyöllä. Hakija on voinut tehdä työnsä missä tahansa tutkimuslaitoksessa, itsenäisesti, yrityksissä tai muussa instituutiossa. Stipendiä voi hakea kandidaatin ja maisterin tutkielmalla sekä väitöskirjatyöllä.

Kestävästi tuottava maatalous on laaja aihepiiri, jossa on paljon mielenkiintoisia tutkimusaiheita. Sen ytimessä on resurssitehokkuus ja ruuantuotannon eri ilmiöt. Mikään muu aihe ei ole rajattu ulkopuolelle, vaan stipendi voidaan myöntää myös muista aiheista, kunhan se nojautuu Kestävästi tuottavan maatalouden perusajatukseen.

Ohjeet stipendin hakemiseen: 

Stipendiohjeet

Stipendin hakulomake:

Stipendihakemus