maaliskuuta 18, 2021

Haemme asiakkuuspäällikköä Pohjois-Suomen alueelle

Me Yarassa tuotamme ratkaisuja kestävään maatalouteen ja ympäristönsuojeluun. Yhteistyössä eri toimijoiden kanssa osallistumme globaalien haasteiden kuten ruoan ja luonnonvarojen riittävyyden sekä ilmastonmuutoksen ratkaisemiseen kannattavasti ja vastuullisesti.
Haemme nyt Pohjois-Suomen alueelle Asiakkuuspäällikköä 
Haemme nyt Pohjois-Suomen alueelle Asiakkuuspäällikköä 

Lisätietoja yksiköstä

Yara Sales & Marketing Suomi vastaa lannoitteiden myynnistä ja markkinoinnista ja se kuuluu Yaran Nordic -yksikköön muiden Pohjoismaiden ja Baltian alueen kanssa. Yara on Suomessa markkinajohtaja ammattikäyttöön tarkoitetuissa lannoitteissa. Toimintamme perustuu viljelijäkeskeisiin ratkaisuihin, joissa YaraMila-, YaraBela-, YaraVita- ja YaraLiva-tuotteiden sekä kierrätyspohjaisten lannoitteiden ohella viljelijälle tarjotaan tutkimukseen perustuvat suositukset ja osaaminen. Lisäksi Yara Smart Farming –ratkaisut kokoavat täsmäviljelyteknologiat ja muut digitaaliset palvelut yhdeksi tarjoamaksi.

Haemme nyt Pohjois-Suomen alueelle

Asiakkuuspäällikköä 

Vastuut:

  • Vastaat oman myyntialueesi Yaran tuoteryhmien myynnistä yhteistyössä oman alueesi maatalouskauppojen kanssa
  • Osallistut aktiivisesti Suomen myynti- ja markkinointitiimin toimintaan ja vastaat oman myyntialueesi toimintasuunnitelmasta ja raportoinnista
  • Vastaat ja kehität viljelijäyhteistyötä omalla alueellasi

Profiili

  • Olet myyntihenkinen, kykenet työskentelemään itsenäisesti, olet aloitteellinen ja yhteistyökykyinen
  • Maatalousalan koulutus, esim. agrologi, MMM
  • Muutaman vuoden työkokemus soveltuvista tehtävistä maatalousalalta
  • Ymmärrät asiakkaiden liiketoimintaa, sen mahdollisuuksia ja tarpeita
  • Hyvät viestintätaidot; suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito, englannin ja ruotsin kielen taito eduksi
  • Sinulla on hyvät tietotekniset taidot (MS Office ym.) ja käytät luontevasti sosiaalisen median välineitä ammatillisen sisällön viestinnässä

Lisätiedot

Pohjois-Suomen alue rajautuu Kalajoki-Kuhmo -akselilta pohjoiseen. Tehtävän sijaintipaikkana toimii esimerkiksi Oulun seutu tai muu paikkakunta alueen sisällä. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustamiseen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan nettisivujemme kautta osoitteessa www.yara.com/careers 31.3.2021 mennessä.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Key Account Manager Antti Pakkanen p. 050 438 4007 tai antti.pakkanen@yara.com

Monimuotoisuus lisää osaamista
Yara on sitoutunut luomaan monimuotoisen ja osallistavan työympäristön. Olemme ylpeitä siitä, että työnantajana tarjoamme tasavertaiset mahdollisuudet kaikille. Uskomme, että monimuotoisen ja osallistavan työympäristön luominen on sekä oikea että fiksu tapa toimia. Tämän saavuttamiseksi Yara on ottanut monimuotoisuuden ja osallistamisen (D&I) yhdeksi seitsemästä strategisesta toimenpiteestä ja lisäksi yli 400 työntekijäämme ympäri maailman kuuluu D&I-lähettiläiden verkostoon.