maaliskuuta 15, 2021

Atfarm-satelliittipalvelun uudet ominaisuudet

Maaliskuussa 2021 Atfarm-satelliittipalveluun tulee päivitys, joka yhdistää Yara N-Tester BT:n sekä Atfarmin. Pellolla otettu Yara N-tester BT:n mittaustulos siirtyy jatkossa automaattisesti Atfarm-ohjelmaan ja on löydettävissä kyseisen pellon kohdalta, kun käyttäjä seuraavan kerran avaa Atfarmin. Tämä auttaa oikean typpitason päättämisessä.
Atfarm-satelliittipalvelun uudet ominaisuudet
Atfarm-satelliittipalvelun uudet ominaisuudet

YaraIrix-mobiilisovellus osaksi Atfarmia

Uudistuksessa myös YaraIrix-applikaatio integroituu Atfarmiin, joten kaikki oikean typpitason optimoimiseen tarvittavat työkalut ovat Atfarm-palvelussa.

Jos YaraIrix-sovellus ja mahdollisesti Yara N-Tester BT ovat olleet käytössä, vanhat mittaustulokset tulee siirtää 15.4. mennessä Atfarmiin, jolloin kaikki tiedot pysyvät tallessa. Atfarm-mobiilisovelluksen saa ladattua sovelluskaupasta ja se löytyy nimellä "atfarm".

Atfarm-palvelusta voit seurata, miten kasvukausi etenee ja biomassaa kertyy omilla pelloilla sekä seurata kasvuston kehitystä ja tasaisuutta lohkojen sisällä. Jos haluat tehdä levityskarttoja satelliittikarttojen perusteella, voit kokeilla palvelua ilmaiseksi yhden lohkon osalta. Mikäli kiinnostus herää, täydet käyttöoikeudet saa tilattua Atfarm-ohjelmasta.

Atfarm-palvelun hinta on 195 € / vuosi + alv.

Tilattavissa on myös Yara N-Tester BT -typpimittari, jolla saa typpilannoitussuosituksen välittömästi pellolla. Hinta on 295 € / vuosi + alv.

Jos tilaat Atfarm-palvelun sekä N-Tester BT -typpimittarin, saat nämä yhteishintaan 395 € / vuosi + alv.

Kaikki nämä palvelut ovat tilattavissa Atfarm-sivustolta www.yara.fi/atfarm/