syyskuuta 07, 2021

Yaran asiakkuuspäälliköt apunasi lannoitusasioissa

Yara Suomen asiakkuuspäällikköinä toimivat Elina Seppä, Stefan Dahlvik, Taija Saari, Harri Nopanen – sekä uusimpana kasvona Oskari Jakovleff. Tarkista kartalta, kuka asiakkuuspäällikkö toimii omalla alueellasi.
Yaran asiakkaana sinulla on aina neuvoja mukanasi.
Yaran asiakkaana sinulla on aina neuvoja mukanasi.

Elina Seppä toimii asiakkuuspäällikkönä Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Keski-Suomen ja osittain Kanta-Hämeen maakuntien alueilla.
Harri Nopasen vastuulla on Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon maakunnat. Stefan Dahlvik toimii Pohjanmaan, Ahvenanmaan ja osin Keski-Suomen ja Pohjois-Savon alueilla. Taija Saari vastaa Varsinais-Suomesta, Satakunnasta ja Pirkanmaasta.

Tuorein vahvistuksemme Oskari Jakovleff on juuri aloittanut Pohjois-Suomen asiakkaiden apuna, aiemmin tehtävää hoitaneen Ilkka Mustosen jäädessä eläkkeelle. Kiitämme Mustosta pitkästä ja ansiokkaasta työstä Pohjois-Suomen viljelijöiden apuna!

imagepjp.png

Muista myös neuvontapuhelin

Yleinen neuvontanumeromme on 010 215 2621. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse: kysy@yara.com. Neuvontapuhelin on avoinna arkisin klo 8-17. Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min.