syyskuuta 13, 2021

Yaran uusi lannoiteopas 2021–2022 on julkaistu!

Lannoiteopas saapuu tilaajille postitse tällä ja ensi viikolla. Oppaita on myös jaettu Lantmännenin, Hankkijan, Suomen Maataloustukun ja Puutarhaliike Helteen myymälöihin – hae omasi!
Lannoiteopas 2021-22 julkaistu!
Lannoiteopas 2021-22 julkaistu!

Yaran uusi Lannoiteopas 2021–2022 on julkaistu. Oppaasta löydät lannoitusohjelmia eri kasvilajeille ja tietoa Yaran laajasta, uudistetusta tuote- ja palveluvalikoimasta.

Oppaan lannoitusohjelmien toimivuus on testattu Suomen oloihin sopiviksi. Tutkimuksemme tärkein tavoite on tuottaa tietoa, jonka avulla pääset viljelyssä parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Lannoiteoppaan postitukset aloitettu

Suomenkielisen lannoiteoppaan postitukset on aloitettu ja lehti ilmestyy lukijoille tämän ja ensi viikon aikana. Opasta on jaettu myös Lantmännen Agron, Hankkijan, Suomen Maataloustukun ja Puutarhaliike Helteen myymälöihin asiakkaita varten.

Ruotsinkielinen Lannoiteopas, Gödslingsguide 2021–2022, julkaistaan lokakuussa.

Lannoiteoppaan digiversion lataus ja Lannoiteoppaan tilaus

Jos opas ei ilmesty postilaatikkoosi seuraavien kahden viikon sisään, voi olla ettet ole oppaan postituslistalla. Lannoiteoppaan pdf-version saat ladattua täältä.

Haluaisitko oppaan mieluummin perinteisen lehden muodossa? Yaran Lannoiteoppaan, Leipä leveämmäksi -lehden sekä ruotsinkielisen Gödslingsguide 2021–2022 -oppaan ja Växtpressen -lehden saat tilattua yhdellä ja samalla lomakkeella nettisivuiltamme.

Tilaa Yaran julkaisuja veloituksetta