kesäkuuta 11, 2020

Lehtilannoitus on nyt ajankohtaista

Peltokasvien ravinnetarve on nyt suuri, koska ilman lämpeneminen on saanut kaikki peltokasvit nopeaan kasvuun. Kasvustoissa on nähtävissä sekä pääravinteiden että hivenravinteiden puutteita. Lisäksi helle stressaa kasveja monin paikoin.
Biostimulantit torjuvat kasvien stressiä
Lehtilannoitus on nyt ajankohtaista
Biostimulantit torjuvat kasvien stressiä
Lehtilannoitus on nyt ajankohtaista

Uusi YaraVita Biotrac -biostimulantti torjuu kasvien stressiä ja auttaa kasvia yli epäsuotuisan kasvujakson. Tuotetta voidaan sekoittaa rikka-aineiden kanssa ja se on hyväksytty myös luonnonmukaiseen tuotantoon. Tuote sopii kaikkien kasvien stressintorjuntaan ja sen käyttömäärä kaikilla kasveilla 3 litraa hehtaarille (l/ha), uusintakäsittely kahden viikon kuluttua.

YaraVita Universal on monipuolinen, useita ravinteita sisältävä lehtilannoite ja virkiste rikkaruiskutuksiin kaikille peltokasveille. YaraVita Universalin helppoliukoiset ja nopeasti vaikuttavat ravinteet imeytyvät lehtien kautta kasvin käyttöön ja tukevat myös juuriston ravinteiden ottoa. Tuotteen käyttömäärä on 3–5 l/ha, uusintakäsittely kahden viikon kuluttua.

Rikinpuute näkyy kevyillä mailla kasvustojen vaalenemisena ja sitä voi torjua YaraVita Thiotrac 300 -ruiskutuksella 5 l/ha joko yksinään tai yhdessä Yara TYPPILIUOS 390:n  kanssa (30 l/ha). Typpiliuosta on saatavissa sekä 200 l että 1 000 l astioissa.

Lisää tehokaita ja turvallisia YaraVita-lehtilannoitteita löydät linkistä.

Katso myös sekoitustaulukko.

Lue myös Yara TankmixIT -sovelluksesta.