huhtikuuta 16, 2020

Ilmoittaudu mukaan Lannoituksen tietoiskuun!

Webinaarissa käydään läpi viljojen lannoitukseen liittyviä ajankohtaisia asioita asiantuntijamme Anne Kermisen johdolla.
Nyt voi kysyä lannoituksesta! Keskiviikkona 22.4. klo 9 Yaran viljojen ja öljykasvien kehityspäällikkö Anne Kerminen pitää napakan tietoiskun lannoituksesta.
 
Takana on poikkeuksellinen talvi. Etelä-Suomen pellot ovat olleet lumettomia ja vesisadetta on tullut todella suuria määriä sulaan maahan. Mitä haasteita tämä tuo viljanviljelyyn ja lannoitukseen tulevana kesänä? Onko kaikki typpi huuhtoutunut talven aikana? Tarvitaanko nyt tavanomaista enemmän kaliumia?
 
Lannoituksen tietoisku -webinaarin alussa Kerminen pitää aiheesta noin 15 minuutin alustuksen. Tämän jälkeen keskustelu on vapaata päivän aiheen ja ylipäänsä viljojen lannoituksen tiimoilta. Tilaisuuteen kannattaa varata aikaa yhteensä noin tunti.
 
Tilaisuus edellyttää ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi, jossa on samassa yhteydessä pääsylinkki webinaariin.