huhtikuuta 08, 2020

Yara Suomen korona-tilannekatsaus  8.4. 

Terveys ja turvallisuus ovat Yarassa kaikkein tärkeintä.  Samalla tavoitteena on, että tehtaat pysyvät käynnissä ja toiminta on turvallista.  

”Yara Suomen toimipaikoilla ei ole vahvistettuja korona-tapauksia ja tällä hetkellä koronaviruksella ei ole vaikutusta tuotantoon. Tuotanto pyörii kaikissa toiminnoissa Siilinjärven, Uudenkaupungin ja Kokkolan toimipaikoilla ja toimitukset jatkuvat tällä hetkellä normaalisti”, kertoo Yara Suomen toimitusjohtaja Tommi Hevonoja.

Henkilöstölle ja tavarantoimittajille on annettu toimintaohjeet ja toimipaikoilla on tehty useita varotoimenpiteitä viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.  Yara-konsernissa on perustettu erillinen seurantaryhmä, jossa jaetaan aktiivisesti eri maiden ja toimipaikkojen parhaita käytäntöjä.

Yarassa seurataan tiiviisti tilanteen kehittymistä ja tarvittavat toimenpiteet suunnitellaan viranomaisten ohjeiden mukaisesti sekä tilanteen vaatimalla tavalla. Pidämme asiakkaita ja muita yhteistyökumppaneita ajan tasalla.

Tommi Hevonoja
Toimitusjohtaja,
Yara Suomi Oy