Miksi liittyä joukkoomme?

Olemme kansainvälinen yritys. Meillä on toimintaa niin Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Afrikassa, Australiassa kuin Aasiassakin. Toimitamme ratkaisuja kestävän kehityksen maanviljelyyn, ympäristöön sekä turvallisiin ja tehokkaisiin teollisuustoimintoihin. Työskentelemme kunnianhimoisesti yhteisten päämäärän eteen suurella intohimolla.

Työntekijät pellolla

Yaran yrityskulttuuri perustuu yhtiön perusarvoihin – uteliaisuus, kunnianhimo, yhteistyö ja vastuunotto – sen tavoitteena on tunnistaa ja edistää sekä johtajien että työntekijöiden huippusuorituksia sekä korkeita eettisiä standardeja maailmanlaajuisesti. Vaalimme yhteiseen tietämykseen perustuvaa kulttuuria – olemme kehittäneet tätä tietämystä läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa yli vuosisadan ajan.

Olemme maailmanlaajuinen yritys, joten työyhteisömme on erittäin monimuotoinen. Näemme monimuotoisuuden vahvuutena. Pyrimme tavoittamaan parhaat kyvyt kaikilla markkina-alueilla ja luomaan maailmanlaajuisen kykyreservin, jonka ihmiset edustavat eri kansallisuuksia, taustoja ja kulttuureja.

Päämäärä

Työskentely Yaralla on mielenkiintoista. Uskomme, että sosiaalinen vastuu kulkee käsi kädessä kaupallisten mahdollisuuksien kanssa.

Henkilökunnan laajan tietämyksen ansiosta ja maailmanlaajuisesti toimivana yrityksenä Yaralla on ainutlaatuinen mahdollisuus vastata muutamiin aikamme suurimpiin haasteisiin ja kääntää ne tuottaviksi liiketoimintamahdollisuuksiksi. Vaikutamme myönteisellä tavalla, kun käytämme taloudellista menestystä muutoksen ja vihreän kasvun liikkeelle panevana voimana. Yaralla työskenteleminen edistää:

  1. kestävän kehityksen mukaisen ruoan tuottamista maailman kasvavalle väestölle 
  2. ilmastonmuutoksen lieventämistä 
  3. veden- ja energiankulutuksen vähentämistä 
  4. ihmisten hyvinvointia.

Yhteistyö

Vuodesta 1910 alkaen on osa logoamme ollut viikinkilaiva, joka symboloi yrityksemme ja kulttuurimme norjalaista alkuperää. Tapaamme työskennellä yhdessä kuvaavat parhaiten sanat yhteistyö, luottamus, vastuunotto ja tuloshakuisuus. Henkilöstömme arvostaa avointa ympäristöä, jossa menestys jaetaan.

Vastuunotto

Toimintamme ulottuu ammoniakin tuotannosta fosfaatin louhintaan, tuotteiden myymisestä tutkimukseen ja kehitykseen sekä maanviljelystä ympäristöteknologiaan. Vahva sitoutumisemme toimintoketjujen kaikkiin osiin ja maailmanlaajuinen toimintamme vaativat moninaisia taitoja. Yara tarjoaa työpaikkoja, joissa erilaisista kulttuuritaustoista tulevat ammattilaiset vastaavat yhdessä uusiin, usein mutkikkaisiin haasteisiin. Samalla ne luovat monipuolisen ja mielenkiintoisen työkokemuksen.

Kunnianhimo

Yara tarjoaa innostavia haasteita kaikkialla maailmassa, ja tietämyksen kasvattaminen on elämänohjeemme.

Yara on työpaikka, jossa ihmiset kasvavat. Esimiesten kriittinen rooli on varmistaa, että kaikki yaralaiset pystyvät parhaimpaansa, ja henkilöstö puolestaan vastaa omasta työstään ja kehittymisestään. Pyrimme antamaan kaikille työntekijöillemme tilaisuuden hyödyntää piilevätkin kykynsä ja tarjoamaan heille pitkäaikaisia sekä ura- että henkilökohtaiseen kehitykseen liittyviä mahdollisuuksia. Vastavuoroisesti odotamme heidän olevan valmiita ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kasvuun.

Mitä seuraavaksi?

Tutustu uramahdollisuuksiin Yaralla ja liity joukkoomme!