Kehittyvä ruokaketju -stipendi ammattikorkeakouluille

Yara Suomi Oy kannustaa opiskelijoita pohtimaan ruoantuotantoa Kehittyvän ruokaketjun näkökulmasta. Stipendejä jaetaan ammattikorkeakouluopiskelijoille vuonna 2024 yhteensä 2000 euron arvosta. Stipendien haku vuodelle 2024 avautuu 3.5. Stipendin hakuaikaa on 20.5. saakka.

Yhteistyötä kestävän ja tuottavan maatalouden puolesta

Kehittyvä ruokaketju -stipendit ammattikorkeakouluopiskelijoille

Yara Suomi Oy haluaa kannustaa opiskelijoita pohtimaan ruoantuotantoa Kehittyvän ruokaketjun näkökulmasta. Tarvitsemme näkökulmia etenkin siitä, miten kehittäisimme suomalaista ruokaketjua nyt ja tulevaisuudessa.

Stipendit kannustamaan uusia näkökulmia

Vuonna 2024 stipendejä jaetaan yhteensä 2000 euron arvosta. Stipendiä voi hakea ammattikorkeakoulun hyväksymällä opinnäytetyöllä. Hakija on voinut tehdä työnsä missä tahansa oppilaitoksessa, itsenäisesti, yrityksissä tai muussa instituutiossa. Stipendiä voi hakea AMK agrologi ja YAMK agrologi -lopputöillä. Stipendit ovat saajilleen verovapaita. Stipendi tuo työn laatijalle näkyvyyttä toimialan organisaatioiden keskuudessa ja on osaltaan auttamassa työuralle siirtymistä. Stipendihakuun voi osallistua syyslukukauden 2023 ja kevätlukukauden 2024 aikana valmistuvilla lopputöillä.

Kehittyvä ruokaketju on laaja aihepiiri, jossa on paljon mielenkiintoisia tutkimusaiheita. Sen ytimessä on resurssitehokkuus ja ruoantuotannon eri ilmiöt. Mikään muu aihe ei ole rajattu ulkopuolelle, vaan stipendi voidaan myöntää myös muista aiheista, kunhan se nojautuu Kehittyvän ruokaketjun perusajatukseen.

Mitä seuraavaksi?

Katso Yaran avoimet työpaikat

Tutustu Yaran avoimiin työpaikkoihin ja liity joukkoomme!

Lue lisää

Hakemuslomake ammattikorkeakouluille 2024

Onko koulusi opiskelija kirjoittanut opinnäytetyönsä aiheesta, joka on sovellettavissa kehittyvään ruokaketjuun? Yara Suomi Oy haluaa kannustaa opiskelijoita pohtimaan ruoantuotantoa Kehittyvän ruokaketjun näkökulmasta.

Stipendejä jaetaan yhteensä 2000 euron arvosta. Ammattikorkeakoulun kontaktiopettaja esittää omasta koulustaan valittavaksi kaksi opinnäytetyötä, jotka osallistuvat stipendihakuun. Yaran valintalautakunta valitsee lopulliset stipendien saajat ehdotusten joukosta. Stipendien saajista ilmoitetaan kontaktiopettajille kesäkuun aikana.

Täytä alla oleva lomake ja jätä hakemus 20.5.2024 mennessä. Hakemuksen täyttää oppilaitoksen kontaktiopettaja.

      Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn Yara Suomen Tietosuojan mukaisesti.