Arvonnan säännöt YaraMila® Y 8 – korkeafosforinen uutuuslannoite syysviljoille


20.5.2024


Järjestäjä

Yara Suomi Oy, Bertel Jungin aukio 9, 02600 Espoo

Kampanja-aika

Kampanja-aika on 29.5.-16.6.2024.

Osallistumisoikeus

Arvontaan osallistuvat kaikki luonnolliset henkilöt, jotka ovat tykänneet arvontajulkaisusta Facebookissa tai Instagramissa 29.5.-16.6.2024., (pois lukien arvonnan järjestäneen yrityksen henkilökunta).

Palkinnot

Palkintona arvotaan julkaisusta tykänneiden kesken Yaran tuotepaketteja (Yara-piknikpeitto, Yara-kylmäreppiu, Re-mix -karkkipusseja ja Yara-lippalakki) yhteensä 6 kpl (3 kpl Facebookissa ja 3 kpl Instagramissa) arvo on noin 120 EUR / kpl (alv). 

Arvonta-aika ja palkinnon toimitus

Arvonta suoritetaan kampanjan jälkeen 18.6.2024 kaikkien osallistuneiden kesken. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta Facebookin ja Instagramin yksityisviestillä. Ellei voittajaa ole tavoitettu kahden viikon kuluttua arvonnan suorittamisen jälkeen, arvotaan toinen voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Palkintojen luovutuksen julkisuus

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Arpajaisvero

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Palkinto on voittajalle veroton.

Henkilötiedot

Arvonnassa sovelletaan Yaran Tietosuojakäytäntöä.

Muuta huomioitavaa

Osallistumalla arvontaan jokainen osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin sekä arvonnan keskeyttämiseen.

Osallistuminen arvontaan tapahtuu kommentoimalla Yara Suomen alkuperäistä somejulkaisua. 

Meta ei ole mukana arvonnassa. Somealusta, jolla kilpailu järjestetään ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla.

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu, tai jonka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti kyselyyn osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnassa rajoittuu palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen toimittamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä.