Arvonnan säännöt lannoitekauden avaus 2021


21.6.2021

Järjestäjä

Yara Suomi Oy, Bertel Jungin aukio 9, 02600 Espoo

Kampanja-aika

Kampanja-aika on 29.6.-31.8.2021.

Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt, pois lukien arvonnan järjestäneen yrityksen henkilökunta, jotka ovat kampanja-aikana vastanneet yara.fi/yaratakuu sivustolla olevaan testiin "Testaa tietosi ja voita tuotepalkintoja" ja ovat y-tunnuksen omaavia maatalousyrittäjiä tai metsänomistajia.

Palkinnot

Arvonnan pääpalkintona on YaraMila- tai YaraBela-lannoitteet jopa 10 hehtaarille! Voittaja voi valita lannoitteet voimassa olevasta YaraMila- tai YaraBela-valikoimasta. Palkinnon arvo jopa 2500 €. Lisäksi arvomme 10 kpl lannoiteturvallisuuteen liittyviä tuotepaketteja (sis. naamiosuojalasit ja suursäkkiveitsi, arvo 45 € ). 

Arvonta-aika ja palkinnon toimitus

Arvonta suoritetaan kampanjan jälkeen 15.9.2021. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Ellei voittajaa ole tavoitettu kahden viikon kuluttua arvonnan suorittamisen jälkeen, arvotaan toinen voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Palkintojen luovutuksen julkisuus

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Arpajaisvero

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Palkinto on voittajalle veroton.

Henkilötiedot

Arvonnassa sovelletaan Yaran Tietosuojakäytäntöä.

Muuta huomioitavaa

Osallistumalla arvontaan jokainen osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin sekä arvonnan keskeyttämiseen.

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu, tai jonka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti kyselyyn osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnassa rajoittuu palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen toimittamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä.