Yaran nurmikampanjan haalari- ja Megalab™ -kasvianalyysiarvonnan säännöt


10.9.2021

Järjestäjä

Yara Suomi Oy, Bertel Jungin aukio 9, 02600 Espoo

Kampanja-aika

Kampanja-aika on 9.9.-10.10.2021.

Osallistumisoikeus

Arvontaan osallistuvat kaikki luonnolliset henkilöt, pois lukien arvonnan järjestäneen yrityksen henkilökunta, jotka ovat liittyneet Yaran uutiskirjeen tilaajiksi kampanja-aikana ja tykänneet Yaran nurmi-kampanjan arvontajulkaisusta sosiaalisessa mediassa.

Palkinnot

Arvonnan palkintona on 5 kpl Yaran logolla varusteltuja työhaalareita (arvo ovh. 50 €). ja Megalab -kasvianalyysejä (arvo ovh. 36-48 €).

Arvonta-aika ja palkinnon toimitus

Arvonta suoritetaan kampanjan jälkeen 20.10.2021. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Ellei voittajaa ole tavoitettu kahden viikon kuluttua arvonnan suorittamisen jälkeen, arvotaan toinen voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Palkintojen luovutuksen julkisuus

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Arpajaisvero

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Palkinto on voittajalle veroton.

Henkilötiedot

Arvonnassa sovelletaan Yaran Tietosuojakäytäntöä.

Muuta huomioitavaa

Osallistumalla arvontaan jokainen osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin sekä arvonnan keskeyttämiseen.

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu, tai jonka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti kyselyyn osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnassa rajoittuu palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen toimittamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä.

Nurmien lannoitusohjelmat lannoituksen suunnitteluun

Lannoitusohjelmien avulla suunnittelet pelloillesi sopivan lannoituksen. Lomakkeen täyttämällä saat kaikki nurmien sekä rehumaissin lannoitusohjelmat käyttöösi.

Huom!
Yaran valikoima kaudelle 2022–2023 on osittain muuttunut ja siten kaikkia lannoitusohjelmissa olevia lannoitteita ei välttämättä ole saatavilla. Tarkista lisäksi lannoitteen jälleenmyyjä. Lannoitusohjelmien tiedot perustuvat toistaiseksi voimassa oleviin säädöksiin. Viljelyohjelmien ravinteiden suosituskäyttömäärät tullaan päivittämään keväällä 2023 uuden lannoitelainsäädännön ja CAP -kauden alettua.

Olen..

Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn Yara Suomen Tietosuojan mukaisesti.