KoneAgria 2021 -pääsylippuarvonnan säännöt


4.10.2021


Järjestäjä

Yara Suomi Oy, Bertel Jungin aukio 9, 02600 Espoo

Kampanja-aika

Kampanja-aika on 4.-16.10.2021.

Osallistumisoikeus

Arvontaan osallistuvat kaikki luonnolliset henkilöt, pois lukien arvonnan järjestäneen yrityksen henkilökunta, jotka ovat täyttäneet lomakkeen kampanja-aikana.

Palkinnot

Arvonnan palkintona on 5 kpl 2 kpl:een pääsylippupaketteja KoneAgriaan, joka järjestetään 14.-16.10.2021 Tampereella. Lisätietoa tapahtumasta: www.koneagria.fi 

Arvonta-aika ja palkinnon toimitus

Arvonta suoritetaan kampanjan jälkeen 11.10.2021. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta Facebookin tai Instagramin viestillä. Toimitamme voittajille sähköpostitse ohjeet lipun lunastamiseen ja pääsylippukoodin. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Palkintojen luovutuksen julkisuus

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Arpajaisvero

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Palkinto on voittajalle veroton.

Henkilötiedot

Arvonnassa sovelletaan Yaran Tietosuojakäytäntöä.

Muuta huomioitavaa

Osallistumalla arvontaan jokainen osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin sekä arvonnan keskeyttämiseen.

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu, tai jonka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti kyselyyn osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnassa rajoittuu palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen toimittamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä.