Arvonnan säännöt Asiakastyytyväisyyskysely 2023


9.10.2023


Järjestäjä

Yara Suomi Oy, Bertel Jungin aukio 9, 02600 Espoo

Kampanja-aika

Kampanja-aika on 9.-20.10.2023.

Osallistumisoikeus

Arvontaan osallistuvat kaikki luonnolliset henkilöt, jotka ovat vastanneet asiakastyytyväisyyskyselyyn 9.-20.10.2023, (pois lukien arvonnan järjestäneen yrityksen henkilökunta), ja jotka ovat antaneet yhteystietonsa ja ilmaisseet halukkuutensa osallistua arvontaan kyselyn yhteydessä.

Palkinnot

Palkintona arvotaan lomakkeen täyttäneiden ja yhteystietonsa antaneiden kesken 10 kpl Yaran suursäkkiveitsiä (arvo 40 eur).

Arvonta-aika ja palkinnon toimitus

Arvonta suoritetaan kampanjan jälkeen 23.10.2023 kaikkien yhteystietonsa antaneiden ja asiakastyytyväisyyskyselylomakkeen täyttäneiden kesken. Arvonnan voittajille lähetetään palkinto suoraan annettuun osoitteeseen. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Palkintojen luovutuksen julkisuus

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti lähettämällä tuote annettuun osoitteeseen saatteen kera.

Arpajaisvero

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Palkinto on voittajalle veroton.

Henkilötiedot

Arvonnassa sovelletaan Yaran Tietosuojakäytäntöä.

Muuta huomioitavaa

Osallistumalla arvontaan jokainen osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin sekä arvonnan keskeyttämiseen.

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu, tai jonka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti kyselyyn osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnassa rajoittuu palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen toimittamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä.