Ole täsmälannoittaja - tarkkaile ja tarkenna peltojesi lisälannoitusta

Kasvukaudenaikaisen lisälannoituksen tekeminen on nyt mahdollista tehdä Atfarm-satelliittipalvelun avulla. Täsmälevityksen avulla lisätyppi voidaan kohdistaa niihin lohkon osiin, joista lisälannoituksella on saavutettavissa sadon laadun ja määrän kannalta paras lopputulos. Ostamalla 40 tonnia YaraMila- tai YaraBela-lannoitteita elokuun loppuun mennessä saat Atfarmin vuodeksi käyttöösi.

Atfarm on typen täsmälannoitustyökalu, jonka avulla viljelijä voi optimoida lisätypen levitysmääriä lohkon tarpeiden mukaan satelliittiteknologian avulla. Ratkaisun avulla jokainen viljelijä voi tehostaa oman tilansa typpilannoitusta ilman merkittäviä investointeja koneisiin tai laitteisiin.

Satelliittikuvat antavat yleiskuvan peltolohkon kasvustosta sekä mahdollistavat sen kehityksen seurannan kasvukauden edetessä. Kuvien avulla muutokset kasvustossa voi havaita nopeasti ja näin reagoida mahdollisiin ongelmiin ajoissa. Lisätypen optimointi toimii ohjelmassa kaikille viljelykasveille viljoista nurmiin. Atfarm-levityskartat toimivat useimmissa lannoitteenlevittimissä. Atfarmista on saatavilla myös puhelimeen ladattava mobiilisovellus, joka mahdollistaa levityskarttojen hyödyntämisen, vaikka viljelijällä ei olisi käytössään levityskarttoja hyödyntävää pintalevitintä tai ajo-opastinta.  

Atfarmia on mahdollista kokeilla yhdelle peltolohkolle ilmaiseksi. Ilmaiseen käyttöoikeuteen kuuluu peltolohkon tarkastelu, mukaan lukien satelliittikuvat ja levityskartan teko yhdeltä lohkoltaOstamalla nyt YaraMila- tai YaraBela-lannoitteita yli 40 tonnia elokuun loppuun mennessä saat kaupan päälle Atfarmin vuosilisenssin (arvo 195 euroa), joka tarjoaa vuoden rajattoman käyttöoikeuden  lannoitekauden alusta 24.6. alkaen elokuun 2020 loppuunKampanjan Atfarm-vuosilisenssin voi ottaa joustavasti käyttöön aina vuoden 2021 maaliskuun loppuun saakka, ja näin varmistat, että seuraavan sukupolven satelliittikartat ovat käytössä koko ensi kasvukauden. 

Lue lisää Atfarmista ja ryhdy täsmälannoittajaksi