Yara N-Sensor peruspaketti

Peruspaketti sisältää peruspalvelut Yara N-Sensorin käyttöönottoon. Huomaa, että palvelu- ja premiumtasot antavat kattavammat tuote- ja käyttöönottotuet.

Lisenssiavain

Peruspakettiin kuuluu Yara N-Sensor lisenssikoodi, joka vaihtuu vuosittain. Koodit toimitetaan asiakkaalle ennen kasvukauden alkua. Asiakas vastaa itse lisenssikoodien syöttämisestä koneelle.

Käyttöönottokoulutus

Jotta asiakas pystyy hyödyntämään Yara N-Sensorin ominaisuudet viljelyssään, Yara järjestää käyttäjäkoulutuksen keväällä ennen lannoitekauden alkua. Koulutuksessa käydään läpi laitteen toimintaperiaate sekä erilaiset lannoitestrategiat. Koulutuksen jälkeen asiakkaalla on hyvä käsitys laitteen käytöstä ja riittävä osaaminen työskentelyn aloittamiseen.

Ohjelmistopäivitykset

Yara kehittää Yara N-Sensorin ohjelmiston tekniikkaa ja lannoitusohjelmistoa. Tavoitteena on paras mahdollinen käyttäjäkokemus ja lannoituksen tarkkuus. Asiakas saa uusimmat versiot käyttöönsä läpi sopimuskauden.

Asiakastuki (klo 9-15)

Perpuspakettiin kuuluva Yaran puhelintuki vastaa ongelmatilanteissa arkipäivisin kello 9-15. Puhelintuki on avoinna viikkojen 16-31 ajan.