Mittaustulokset

image8izun.png
 
 

12.7.

Kauralohko on tullut komeasti röyhylle Tyrnävälläkin. Sato-odotukset ovat tällä hetkellä korkealla, sen verran hyvältä näyttää kasvusto. Typenottoa ei voida enää luotettavasti seurata, kun kasvuaste on jo 51. 

4.7.

Tyrnävälläkin kasvukausi etenee vauhdilla. Kauralohko on hyvännäköinen ja tulee kohta röyhylle. Kasvusto on terveen näköistä ja sato-odotukset ovat tässä vaiheessa korkealla. Ensi viikolla vielä tehdään mittaus. 

27.6.

Meerillä on hyvät oltavat Tyrnävällä. Tehoisa lämpösumma on kasvanut viikossa 80 asteella ja se näkyy. Maksimiruutu on ottanut typpeä enemmän kuin talousruutu, mutta silmällä sitä ei vielä erota. 

20.6.

Meeri-kaura on kasvanut Tyrnävällä mukavasti, vaikkakaan typpeä ei vielä ole kasvustossa paljoa. Nyt on satanut vettä ja se näkyy maan kosteudessa. Seuraavan viikon aikana tapahtuu paljon. 

13.6.

Tyrnävällä kauralohkolla on tapahtunut viikossa paljon. Kasvusto on noussut pintaan tasaisesti ja näyttää tällä hetkellä hyvältä. Sadetta odotetaan myös Tyrnävällä, niin saadaan kasvua vauhditettua.