Atfarm uudistui – Yara N-Tester BT on nyt osa Atfarmia

Aiemmin Yara N-Tester BT: n käyttö oli linkitetty YaraIrix-sovellukseen, mutta järjestelmän päivittämisen jälkeen tämä toiminto on siirretty Atfarm-sovellukseen. N-tester BT:n käyttäjien on ladattava Atfarm voidakseen käyttää N-Tester-laitetta ja löytääkseen päivitetyt N-Tester-suositukset. Päivitys tarjoaa käyttäjälle uusia vaihtoehtoja, kuten N-Tester-tulosten linkittämisen suoraan mitattuun peltoon ja paljon muuta. Atfarm-sovellus löytyy GooglePlaysta tai paikallisesta AppStoresta.

Miten tilaan Yara N-Tester BT:n?

Jos haluat tilata N-Tester BT:n, luo tili Atfarmissa osoitteessa www.at.farm/fi. Kun olet kirjautunut sisään, voit siirtyä eteenpäin tilauksessa napsauttamalla vasemmassa alakulmassa kohtaa «päivitys». Tämän jälkeen valitset paketin, jonka haluat ostaa, ja lisäät omat maksutietosi (luottokortin tiedot). Yara N-Tester BT:n tilaus maksaa 295 eur/vuosi. On myös mahdollista ostaa paketti, jossa on sekä Yara N-Tester BT- että VRA-toiminnot pakettihintaan 395 eur/vuosi. Pelkät VRA-toiminnot maksavat 195 eur/vuosi.

Atfarmin uusi asiakasratkaisu tuo lisää mahdollisuuksia

Jos olet neuvoja, Atfarmin uusi asiakasratkaisu on sinulle ilmainen palvelu. Asiakasratkaisun avulla saat paremman yleiskuvan asiakkaidesi pelloista ja tiedoista. Ja voit helposti mennä asiakkaan tilille ja työskennellä hänen peltojensa kanssa. Voit auttaa viljelijää hallitsemaan tiliään ja luomaan ja hallitsemaan peltojaan Atfarmilla. Ja voit seurata sadon kehitystä läpi kauden satelliittikuvista asiakkaan pelloilla.

Omalla N-Tester BT -tilauksella voit tehdä mittaukset asiakkaiden pelloilla ja tallentaa mitatut tiedot nykyiselle pellolle, jotta on helppo seurata kaikkia mittauksia ja jakaa ne viljelijän kanssa Atfarmin kautta. Jos sinulla on jo vanha Yara N-Tester, voit vapaasti käyttää sitä Atfarmilla ja mitata sillä asiakkaiden pelloilla.

Jos neuvojana haluat auttaa viljelijääsi tekemään sovelluskarttoja pelloilla, on viljelijälläsi oltava VRA-tilaus Atfarm-tilillään. Silloin voit myös auttaa viemään VRA-tiedostoja viljelijällesi.

Mitä saat Atfarmin avulla? Johdatus Atfarmin käyttöön

Atfarmin avulla voit katsella uusia biomassakarttoja milloin haluat, kunhan taivas on pilvetön. Kuvat on otettu ESA Sentinel 2 -satelliittien kautta. Biomassakartta antaa sinulle käsityksen sadon tiheydestä. Sitten saat yleiskuvan kasvusta ja voit myös seurata peltojen ongelma-alueita.

Jos olet kiinnostunut lannoitteen vaihtelevasta käytöstä pellolla, voit käyttää Atfarmia tuottamaan VRA-karttoja typelle biomassan vaihtelun perusteella. VRA-kartat perustuvat Yara N-Sensorin todistettuun algoritmiin ja takaavat parhaan mahdollisen tuloksen. Tämän jälkeen voit ladata tuloksen VRA-tiedostoon, joka sopii koneellesi ja lannoitteenlevitimellesi. 

Jos sinulla ei ole lannoitteenlevitintä, jota voit hallita automaattisesti, voit silti käyttää Atfarm-mobiilisovellusta levitykseen, voit käyttää sitä traktorissa ja hallita levitintä manuaalisesti. Voit säätää lannoitusta joko ajonopeudella tai määrällä.

Miksi sinun kannattaa käyttää Atfarmia?

  • Luo lannoitekarttoja käyttäen kaikkia markkinoilla olevia lannoitelaatuja
  • Seuraa viljelybiomassaa suoraan kannettavasta tietokoneesta ja matkapuhelimesta kauden aikana
  • Yara N-Testerin integrointi Atfarmiin
  • Helppo ja käyttäjäystävällinen järjestelmä